itjobb.se

It-support på deltid till Perrigo

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-06

Ansök nu

It-support på deltid till Perrigo

Studerar du IT och söker ett meriterande deltidsjobb vid sidan av dina studier? Vill du få en fot in på ett bolag med stark entreprenörsanda och utvecklingsmöjligheter på sikt? Om du har grundläggande kunskap inom hård och mjukvaru-relaterade problem och har minst 3 terminer kvar på dina studier så är rollen som IT-support till Perrigo något för dig. Sök tjänsten idag då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en IT-support med start omgående till Perrigos IT-team i Kista. Företaget växer och behöver nu förstärkning av IT-support ca. 16h/veckan. För dig med stort driv och ambitioner inom IT finns alla möjligheter att utvecklas. Tillsammans med ett sammansvetsat kompetent team på Perrigo får du både ta del av och bidra med kunskap.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du stötta dina kollegor med teknisk problemlösning samt vara med i utveckling av att skapa en funktionell IT-miljö.

Du kommer till exempel att:

 • Skapa en funktionell arbetsmiljö för anställda och besökare vilket bland annat innebär samla in ny och gammal maskinvara

 • Ansvara för IT-relaterade arbetsuppgifter kopplat till Onboarding /Offboarding av personal vilket innebär skapande av konton för ny personal samt tillhandahållning av maskin-och telefonabonnemang

 • Agera support för både hård-och mjukvaruproblem till intern personal

 • Felsöka hård- och mjukvara

 • Identifiera säkerhetsrisker och arbeta för hur de kan förhindras

Tjänsten passar dig som har ett stort driv att utvecklas inom IT. Du kommer sitta i ett team med kompetenta kollegor och här får du erfarenhet av att arbeta på ett internationellt bolag i framkant.

Vi söker dig som

Vi söker dig som arbetat i en IT-relaterad roll tidigare och som har grundläggande förståelse för underhållning och utveckling av en välfungerande IT-miljö.

Vi ser även att du har:

 • Tidigare kunskaper inom Office-paketet och Exchange

 • Studerar eftergymnasial utbildning inom IT och har minst 3 terminer kvar på dina studier

 • Har kunskaper inom hårdvara och hur de ska underhållas på daglig basis

 • Förståelse för hur felsökning av program går till

 • grundläggande kunskap i Active Directory och i Microsoft Exchange

Som person beskriver du dig själv som en entreprenör med framåtanda, och du har ett stort intresse för IT och teknik. Du har lätt för att hålla en god struktur i ditt arbete och är orädd för att ta kontakt med nya människor. Vidare motiveras du av att lösa problem och strävar alltid efter att förbättras.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: ca. 16h/veckan – mestadels halvdagar

 • Placering: Kista

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Perrigo Companys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Perrigo Company är ett ledande världsomspännande egenvårdsföretag som fokuserar på att erbjuda prisvärda egenvårdsprodukter med hög kvalitet. På Perrigo brinner de för att hitta nytänkande lösningar som kan hjälpa människor att må bättre och njuta av ett friskt liv. Perrigo i Norden har en omsättning på 100 miljoner Euro. Här arbetar 120 anställda med omkring 40 olika varumärken.

Dela detta jobb

It-support på deltid till Perrigo

Academic Work