itjobb.se

IT-support på deltid till Toca Boca!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-07-11

Ansök nu

IT-support på deltid till Toca Boca!

Vi söker dig som vill jobba på ett kreativt och innovativt bolag som är helt olikt andra företag. När du kliver in på Toca Bocas kontor i Hammarby Sjöstad kommer du in i Toca Boca world - det är allt annat än ett vanligt kontor. Här utvecklar de mobilspel som älskas av barn världen över. Till rollen som IT-support söker vi dig som har goda kunskaper inom IT men vill lära dig mer!

Om tjänsten

Toca Boca är världens främsta mobila varumärke inom kategorin barn och familj. Sedan den första lanseringen 2011 har Toca Boca släppt appar som laddats ner mer än 150 miljoner gånger i 215 länder runtom i världen. Toca Bocas digitala leksaker främjar barns fantasi och låter dem leka fritt i ett tryggt digitalt sammanhang.

På kontoret i Hammarby Sjöstad arbetar ett fantasifullt och härligt gäng kollegor på runt 45 personer. Rollerna som finns på kontoret är programmerare, utvecklare och designers samt office managers. Det råder en härligt energifylld stämning i den kreativa miljön och här är man van att tänka utanför boxen för att hela tiden utvecklas!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du hjälpa internt anställda på Toca Boca med frågor som dyker upp gällande deras IT-utrustning. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 • Beställa datorer och IT-utrustning
 • Hantera fakturor för dina köp
 • Se till att nyanställda har allt de behöver inför start
 • Installera datorer och tillbehör
 • Enklare felsökning av mejl, slack, hård- och mjukvara

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom IT och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper om datorer och IT, både hård- och mjukvara
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person är du problemlösande, självgående och har en god kommunikativ förmåga.

Sök tjänsten genom att skicka in CV och motivera ditt intresse för varför du vill jobba i just denna roll.

Övrig information

 • Start: 12 augusti

 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan (flexibelt vilka dagar)

 • Placering: Hammarby Sjöstad

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toca Bocas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Toca Boca är ett kreativt företag som arbetar med att skapa digitala leksaker och spel för barn. De anser att det bästa sättet att som barn lära sig om världen är genom att leka och ha kul, och därför gör de digitala leksaker och spel som hjälper till att stimulera fantasin. Toca Bocas första produkter lanserades 2011 och idag arbetar det cirka 45 personer på kontoret i Stockholm. Toca Boca har även kontor i San Francisco och Brooklyn.

Dela detta jobb

IT-support på deltid till Toca Boca!

Academic Work