itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT Support Technician / Servicedesk / 1st Line Support till mySafety

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

IT Support Technician / Servicedesk / 1st Line Support till mySafety

Är du sugen på nästa steg i karriären inom IT? Är du serviceinriktad och gillar att ha daglig kontakt med användare och hjälpa dem med stora som små IT-problem? Den här rollen ger dig en omväxlande vardag i ett företag som gör skillnad för människors säkerhet!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att mySafety har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och mySafety en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.q

Om företaget

mySafety har 20 års erfarenhet av försäkringar - produkterna är tidsenliga, etablerade och utmanar ständigt branschen. De är ledande i Norden på att proaktivt förebygga och hjälpa vid ID-kapningar och bedrägerier. mySafety Försäkringar har länge utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. De är ledande inom bedrägeri- och ID-skyddsförsäkringar samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Deras försäkringar skyddar privatpersoner och företag i Norden. Idag har de över 600.000 kunder bara i norden. IT-avdelningen stödjer verksamheten i Sverige, Norge och Finland.

Arbetsuppgifter

Som IT Support Technician arbetar du I en rörlig miljö där användaren är i fokus. På ett serviceinriktat sätt har du daglig kontakt med användare inom organisationen som behöver hjälp med allt från ny dator och telefon till mjukvaroproblem, nätverk, lösenord, konferensutrustning och digital kommunikation.
Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och tar emot ärenden. Du arbetar mestadels på plats på kontoret på Gärdet i Stockholm, men det finns även chans att till viss del arbeta hemifrån. I denna roll arbetar du självständigt och tar stort eget ansvar och har en arbetsledande kollega i teamet.
Du arbetar löpande i Windows-miljö.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Bearbeta ärenden i ärendehanteringssystemet
• Felsöka vid incidenter och felanmälan av till exempel nätverk och skrivare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning, alternativt en YH-utbildning kanske inom IT eller teknik
• Något års erfarenhet av arbete inom en IT- servicedesk eller support, kanske som praktik eller jobb
• Erfarenhet av arbete i Windows
• Administrerat och supporterat Microsoft 365’
• Stort tekniskt intresse
• Meriterande med erfarenhet av AD
• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Vi tror att du har något års erfarenhet inom en servicedesk, och vill vidare till en lite mindre organisation där du får chans att utvecklas brett inom IT. Du är en socialt säker person där du med enkelhet på ett pedagogiskt vis hjälper användare med deras IT-problematik. Du älskar helt enkelt att ge den bästa servicen någonsin! Du är en självgående person som inte räds att ta tag i saker, utan ser alltid till att skapa förutsättningar för dig själv och ditt arbete. Du jobbar lösningsfokuserat och vill göra ditt jobb och lösa problem på bästa möjliga sätt!

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
IT Support Technician / Servicedesk / 1st Line Support till mySafety

Bravura