itjobb.se

IT Support tekniker till MODIS

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

IT Support tekniker till MODIS

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten som IT-support tekniker hos oss!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag.

I rollen som IT-support tekniker kommer du att vara delaktig i utvecklingen och se över förbättringsområden så IT bättre stödjer verksamhetens övergripande mål. Du kommer vara länken mellan produktion och IT-avdelningen.

Från Modis jobbar vi med kunder i Västerås, Eskilstuna, Köping, med omnejd.

Vem är du som person?

Om du gillar teknik, är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! För att trivas i denna roll bör du kunna se kopplingen mellan IT, produktion och dess flöden. Rollen är en supportfunktion vilket ställer krav på hög stresstålighet, kommunikativ förmåga, och gilla service.

Vi tror att du har några år arbetslivserfarenhet inom serviceyrket med fördjupning inom IT. Du har utmärkta språkkunskaper i såväl engelska som svenska, både skriftligt och muntligt.

Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

 

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

 

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT & Engineering. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Regional Manager, Christian Schenholm 073 684 77 02, christian.schenholm@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

IT Support tekniker till MODIS

Modis Sweden AB