itjobb.se

IT-support till Bonnier News

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

IT-support till Bonnier News

Är du serviceinriktad, IT-kunnig och gillar tanken på att få vara räddaren i nöden för dina kollegor? Nu behöver Bonnier News stärka upp med en helpdesk-medarbetare på heltid som vill både följa och leda den digitala utvecklingen inom företaget. Du kommer vara en del av deras interna förändringsresa inom tech och utveckling.

Om tjänsten

Academic Work söker för Bonnier News räkning en helpdeskmedarbetare på heltid till deras team i Stockholm. Du kommer att arbeta nära journalister och redaktörer som jobbar mot tighta deadlines, vilket gör att din support är mycket viktig för att allt ska flyta på och levereras i tid. Supporten sker framförallt On site men även över telefon, och innefattar felsökning, installationer och många andra spännande tekniska uppgifter. Merparten av arbetet sker i Mac OSX-miljö.

Genom journalistik, berättelser, kunskap och underhållning gör Bonnier samhället intressantare, roligare och mer välinformerat. Yttrandefrihet är Bonniers mest ursprungliga och djupast inpräntade kärnvärde.

Teamet präglas av samarbete, hjälpsamhet och en öppenhet kollegor emellan. I teamet arbetar man med varierad support, främst face to face gentemot kollegor på kontoret men en del support sker även över telefon. Generellt är det en opretentiös stämning i teamet och målsättningen är att skapa en enklare vardag för sina kollegor. Vidare råder frihet under ansvar där man följer upp resultat utan att detaljstyra. Det finns utrymme att själv komma med initiativ och det uppmuntras att dela med sig av sina kunskaper. Just nu händer det mycket på Bonnier, här finns en möjlighet att hänga med på en digital resa där mycket går från print till digitala produkter! Vill du vara med?

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier News.

Arbetsuppgifter

På Bonnier News råder en god företagskultur - här finns det god sammanhållning och man tar i där det behövs. Supportteamet i Stockholm består av cirka 20 kollegor. I din introduktion kommer du till en början att gå bredvid en senior kollega för att lära dig, för att sedan successivt öka till mer eget arbete för att bli självgående. Du kommer även att jobba nära driften och ha kontakt med de andra supportteamen som sitter i Malmö samt Stockholm.

Som IT-support i helpdesken på Bonnier News så kommer du exempelvis att;

 • Hjälpa kollegor på Bonnier News med IT-relaterade ärenden

 • Göra installationer och felsöka vid behov

Tjänsten passar dig som har ett stort IT-intresse, vill jobba på ett företag med härlig organisationskultur och som tycker att service är A och O.

Vi söker dig som

 • Har ett gediget intresse för IT och service, vilket du motiverar väl genom hela processen

 • Har erfarenhet av en liknande roll

 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

 • Har erfarenhet av Active directory

Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av Mac OSX. Vidare är det är meriterande om du har erfarenhet av Windows Server, G-Suite och/eller Adobepaketet.

Som person är du positiv och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med intern personal. Du ser problem som spännande utmaningar och arbetar effektivt. Du trivs med att arbeta i team och delar med dig av kunskaper samt erfarenheter. Du är inte rädd för att utmanas och motiveras av att driva din egen utveckling framåt. Vidare tror vi att du är en person som uppskattar och behärskar frihet under ansvar.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Vardagar med varierade arbetstider och ca en helg i månaden

 • Placering: Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Bonnier News, ett av Sveriges största mediehus, innefattar bland annat varumärkena Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Veckans affärer, Fastighetsnytt med flera. Bonnier News varumärken levererar dagligen nyheter till miljontals läsare.

Bonnier News vill både följa och leda den digitala utvecklingen. Ett steg närmare denna vision är att skapa rätt förutsättningar för den digitala upplevelsen. Det pågår en intern förändringsresa och en stor satsning inom Bonnier News, speciellt inom tech/utveckling, med högt tempo.

Dela detta jobb

IT-support till Bonnier News

Academic Work