itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-support till Infocare AB

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

IT-support till Infocare AB

Har du någon teknisk erfarenhet sedan tidigare och söker en utvecklande och spännande utmaning på ett välkänt bolag? Här söker vi dig som vill ta första steget i din yrkeskarriär med möjligheten att arbeta ute hos en av Infocares kunder i rollen som IT-support. Företaget du arbetar hos är världsledande inom sin bransch.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att överta anställningen.

Om företaget

Infocare AB installerar, reparerar och hjälper företag att använda sin teknologi. Infocare är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Danmark och Finland. Utöver detta levererar de onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. Infocare AB´s mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna på marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med att supporta dina kollegor och användare i företagets vardagliga IT-miljö. Detta gör du bland annat genom att administrera konton och lösa tekniska problem, installera nya datorer, skrivare och till viss del arbetar du med ärendehantering, du supportar onsite.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har någon teknisk erfarenhet, antingen i en roll som onsite-tekniker/ support eller servicedesk
• Meriterande med erfarenhet av något ärendehanteringssystem
• Svenska obehindrat i såväl tal som skrift

Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillat att hjälpa andra. När problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team varför det är viktigt att du gillar att arbeta tillsammans med andra, du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Södra Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
IT-support till Infocare AB

Bravura