itjobb.se

IT-Support till internationellt investmentbolag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

IT-Support till internationellt investmentbolag!

Är du intresserad av en spännande roll som är en central del för organisationen och där ditt arbete verkligen gör skillnad? Vår kund är ett internationellt investment bolag som sitter i fräscha nya lokaler i Urban Escape mitt i Stockholm City. De söker nu en person som ska komma in och jobba med IT support som självständigt ska ansvara för att IT-utrustningen i de 63 konferensrummen fungerar som de ska. Är du rätt person för jobbet? Skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Om tjänsten

Vår kund är ett internationellt investment bolag som fokuserar på att investera i företag över hela världen för att hjälpa dem utvecklas till bra och hållbara företag. De sitter i nya fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm där de bland annat har flera takterrasser där du kan avnjuta en AW med dina kollegor.

Då de fortsätter växa så söker de nu en person som kommer ansvara för supporten av kontorets 63 konferensrum. Utöver det så kommer du ha hand om beställningar och invensteringar av IT-förrådet så att den utrustning som behövs finns på kontoret.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för att tekniken i de 63 konferensrummen fungerar till 100 % och tekniskt supportera möten

  • Ansvara för IT-förrådet, inventera och göra beställningar

  • Uppsättningar av nya arbetsplatser, skärmar, dockningsstationer, möss, tangentbord etc.

Vi söker dig som

  • Är flytande i engelska i tal och skrivt
  • Har tekniskt intresse
  • Har erfarenhet av att arbeta med service

Det är meriterande om du även är flytande i svenska.

Som person söker vi sig som är social och utåtriktad samt tycker det är roligt att arbeta med service. Vi tror även att du är ordningssam och tycker om att ha struktur omrking dig.

Dela detta jobb

IT-Support till internationellt investmentbolag!

Academic Work