itjobb.se

IT-SUPPORT TILL OFFICE MANAGEMENT

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

IT-SUPPORT TILL OFFICE MANAGEMENT

Är IT och service ditt intresse och är du ute efter en tjänst där du kan utvecklas inom support och lära dig mer om cloud-lösningar? Vi söker dig med driv och engagemang som vill vara med på Office Managements resa mot de senaste inom IT. Låter det spännande? Läs vidare!

Om tjänsten

Det går bra för Office Management och de behöver nu fler hungriga medarbetare inom IT att bidra till deras fortsatta utveckling. Academic Work söker därför för deras räkning en junior IT-support. I rollen arbetar du på leveransen i support-projekt tillsammans med två kollegor i teamet. Du kommer att introduceras in i rollen av dina kollegor som du även skuggar innan du tar dig an ärenden på ett mer självständigt sätt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Office Management. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du att arbeta i en bred roll där arbetsuppgifterna kan variera mellan både lättare ärenden, samt ärenden som kräver mer problemlösning. Du kommer till exempel att:

 • Installera nya kunder till Office 365

 • Supportera kunder efter installation

 • Ta emot incidenter och beställningar

Tjänsten passar dig som brinner för IT-support och cloud-lösningar eftersom företaget går mot 100% cloud-baserade lösningar framöver. För den som visar framfötterna och är duktig finns goda utvecklingsmöjligheter till mer seniora roller inom företaget.

Vi söker dig som

Har ett stort intresse för IT och som är bra på att googla dig fram när du stöter på problem på fritiden. Utöver det ser vi att du…

 • Har viss arbetslivserfarenhet från IT-support via telefon

 • Har läst IT-inriktning på minst gymnasienivå

 • Har ett intresse för cloud-lösningar

 • Talar obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du har arbetat med cloud-lösningar tidigare.

Som person är du engagerad på så sätt att du är mån om att leverera hög kvalitet i ditt arbete samt att du alltid ser till företagets bästa. Du är bra på att samarbeta och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Du tar gärna egna initiativ har en stor ansvarskänsla för ditt arbete samtidigt som du kan agera flexibelt och strukturerat i ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Kista

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Office Managements önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Office Management startade 1993 var syftet att göra deras kunder flexiblare, snabbare och mer framgångsrika. Drygt 20 år senare kan de konstatera att de har lyckats. Idag är Office Management Nordens ledande aktör inom helhetslösningar för IT, kommunikation och kontor

Dela detta jobb

IT-SUPPORT TILL OFFICE MANAGEMENT

Academic Work