itjobb.se

IT-support till statlig myndighet!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-08

Ansök nu

IT-support till statlig myndighet!

Är du intresserad av ett uppdrag där du får möjlighet att arbeta med IT-support? Här är din chans att bli en del av Academic Works nätverk och få arbeta hos en av våra statliga kunder. Har du tidigare kunskaper inom området kan detta vara rätt tjänst för dig! Läs mer och sök idag.

Om tjänsten
Academic Work söker för kunds räkning dig som vill arbeta med att bemanna helpdesk på en stor myndighet. Kundens helpdesk består av fyra personer och har sin mesta kontakt med interna kunder i huset men det förekommer även extern kundkontakt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid.

Du erbjuds:
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden.

Arbetsuppgifter
Helpdesk är första linjens support och har ansvar att hantera och registrera it-relaterade ärenden i ett ärendehanteringssystem. Grunden i ärendehanteringen bygger på ITIL-processerna, event, incident, problem och request. Vanliga arbetsuppgifter handlar om att ge support till myndighetens cirka 650 interna användare med arbetsplatsnära IT där de använder Windows 10 som operativsystem och Microsoft Exchange som mejlsystem. Det kan vara allt från att hjälpa användare som inte får i gång sin PC eller kan skriva ut sina dokument till att guida och visa hur man kopplar upp ett Skype-möte.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Telefonsupport

  • Bemanning av servicedesk

  • Service på plats i kundens lokaler

  • Uppdraget omfattar en stor del kontakt med människor och med det följer att i uppdraget vara inlyssnande för att förstå kundens behov.

Vi söker dig som

  • Har arbetat i liknande roll sedan tidigare

  • Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift då det krävs i kontakt med användarna

Vidare kräver rollen att du har ett genuint intresse för IT.

Som person är du:

  • Samarbetsvillig

  • Serviceinriktad

  • Problemlösande

ÖVRIG INFORMATION
Start: 19 april

Omfattning: Heltid

Placering: Sundsvall

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

IT-support till statlig myndighet!

Academic Work