itjobb.se

IT-Support till Unidents huvudkontor i Falkenberg!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-25

Ansök nu

IT-Support till Unidents huvudkontor i Falkenberg!

Är du redo att påbörja din karriärresa inom IT? Vill du arbeta i en kreativ miljö vid Skrea strand på ett bolag som ligger i framkant inom tandvårdens digitala teknik? Ta då chansen och sök tjänsten som IT-Support hos Unident redan idag!

Om tjänsten

Unident är ett växande bolag som samtidigt vill bibehålla en familjär känsla. De jobbar aktivt med att behålla en god företagskultur genom aktiviteter såsom after works, julbord och konferenser.

Ditt framtida team består av 5 kollegor som alla hanterar samma typ av ärenden och har väldigt kul tillsammans. Teamanda och engagemang är något som kännetecknar ert team där ni som ett lag agerar support mot Unidents kunder från kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unident. Uppdraget är långsiktigt och det finns goda möjligheter att på sikt bli direktanställd på Unident, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Fräscha kontorslokaler med utsikt över Skrea strand, där badluncher är ett faktum för de som vill under sommartid.

 • Goda utvecklingsmöjligheter. Majoriteten av medarbetarna som börjat i first line supporten hos Unident har tagit stora karriärskliv vidare inom organisationen.

 • Möjlighet att starta din karriärsresa inom IT där du samtidigt får lära dig dentalspecifik kunskap på en avdelning som ger dig en trygg grund att stå på.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som IT-Support kommer du supportera Unidents kunder i deras dagliga drift. Kunderna är olika tandläkarkliniker där Unident erbjuder ett heltäckande produktsortiment avseende allt vad en tandvårdsklinik behöver. Du kommer ta del av ärenden både via telefon, mail och ärendehanteringssystem. Tjänsten passar dig som har ett genuint IT-intresse och tycker om att hjälpa andra.

Du kommer till exempel att:

 • Supportera tandläkare i deras dagliga användande av Unidents produkter. Det kan till exempel vara att hitta bilder från röntgen som hamnat i fel patientjournal.

 • Åtgärda fel hos kund alternativt skicka instruktioner på hur kund kan fixa felet själv.

 • Koppla upp dig via fjärrstyrning för felsökning hos kund samt uppföljning efter avslutade ärenden.

Vi söker dig som

 • Har tidigare IT-relaterad erfarenhet där du fått en helhetsförståelse för IT-miljö. Du är bekväm med felsökning och kan navigera i Windows miljö. Om du går vidare i processen kommer ett tekniskt test att genomföras.
 • Ser förstklassig service som en självklarhet.
 • Är obehindrad på svenska & engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har arbetat i ärendehanteringssystem.
 • Har en relevant utbildning inom IT.
 • Bor i närheten av Falkenberg.

Som person är du positiv, serviceminded och problemlösande. Du är ansvarstagande och tar gärna egna initiativ för att ständigt utvecklas. Vidare är du en lagspelare som drivs av att leverera rätt lösning till kund. Du inte rädd för att ta telefonsamtal, ser dig själv som kommunikativ och har ett professionellt förhållningssätt.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Falkenberg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unidents önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Unident har sedan 1992 utvecklat tandvården i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Detta genom värdeskapande och marknadsledande lösningar för benuppbyggnad, digital röntgen, tandblekning, datorstyrd bedövning , osynliga tandställningar och digitalt avtryck. Senast du var hos tandläkaren är chansen stor att du kom i kontakt med några av de produkter som Unident säljer. 160 medarbetare arbetar inom koncernen som idag omsätter 400 miljoner kronor. Unident har sitt huvudkontor vid vackra Skrea strand i Falkenberg – med kontor även i Stockholm, Norge, Danmark och Finland.

Dela detta jobb

IT-Support till Unidents huvudkontor i Falkenberg!

Academic Work