itjobb.se

IT-supportmedarbetare på deltid

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-20

Ansök nu

IT-supportmedarbetare på deltid

Nu får du chans till ett meriterande deltidsarbete hos K3 i deras IT-support. I rollen som supportmedarbetare får du ta stort ansvar och tillsammans med två supportkollegor hjälper ni företagets kunder med IT-relaterade problem och levererar service i världsklass. Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

K3 Nordic är en nordisk återförsäljare av it-tjänster, support- och molntjänster, programvarulicenser och har sitt säte i Örebro. I dagsläget ansvarar en person för IT-supporten och nu söker K3 efter två nya supportmedarbetare på deltid. Tillsammans kommer ni att ansvara för att bemanna IT-supporten under vardagar och därför ställs det stora krav på att du är flexibel gällande arbetstider. Du kommer att sitta på plats hos K3 i deras egna hus med fina lokaler och hemtrevlig stämning.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos K3. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ta emot inkommande ärenden via mail och hjälpa K3 kunder med IT-relaterade problem inom området för de tjänster de levererar. Det kan vara behörighetsförändringar på användarkonton, lösenordsbyten, installation av programvara, felsöka enklare klientproblem och till viss del dokumentera rutiner och lösningar för att bygga en kunskapsdatabas.

Du kommer till exempel att:

  • Administrera användarkonton i Active Directory

  • Felsöka enklare mjukvaruproblem

  • Administrera mailkonton

För att komma in i rollen kommer du att få en introduktion av en kollega. Tjänsten passar dig som trivs med att ta ansvar, skapa struktur samt har ett genuint intresse för IT och kundservice. Ditt främsta fokus är att leverera god service. Arbetstiden är förlagd på vardagar och du kommer att arbeta ca 12 h/vecka. Du kommer att kunna arbeta både hel- och halvdagar.

Vi söker dig som

  • Studerar minst 50% på högskola/universitet med minst 1,5 år kvar av dina studier, med fördel studerar du en IT-relaterad utbildning

  • Har tidigare erfarenhet av kundservice/IT-support

  • Har ett stort intresse samt goda kunskaper inom IT

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation med kollegor och kunder sker på båda språk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Active Directory, Office 365 samt Azure.

Som person är du...

  • Självgående

  • Serviceinriktad

  • Problemlösande

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, ca 12 h/veckan.

Placering: Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och K3 önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om K3 och deras arbete på deras hemsida.

Dela detta jobb

IT-supportmedarbetare på deltid

Academic Work