itjobb.se

IT-Supporttekniker i Södertälje, se hit!

Ort
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

IT-Supporttekniker i Södertälje, se hit!

Just nu söker vi efter juniora supporttekniker som har ett stort IT-intresse och som vill jobba med tekniska utmaningar. Pratar du spanska är detta mycket meriterande. Du kommer arbeta hos vår kund som håller till i Södertälje. Uppdraget innebär minst 50% i telefonsupport så du bör tycka om att prata i telefon och arbeta med service.  

Rollbeskrivning
Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder i rollen som supporttekniker. Dina arbetsuppgifter kommer generellt sett innebära att du arbetar med felsökning och du kommer att supportera och hjälpa användare med deras tekniska problem. Eftersom du arbetar hos olika kunder och med olika uppdrag så kommer ditt arbete att vara varierande. Uppdragen är oftast komplexa och varar under en längre tid. 

Du som söker
Du som söker rollen som junior supporttekniker hos oss har troligtvis gått en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller så har du ett stort intresse för teknik. För att passa in i konsult- och supportrollen är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, arbeta bra i grupp och att du har en positiv inställning.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du:

  • Har mer än ett års erfarenhet av arbete med IT support. 
  • Är bekant med något av de större ärendehanteringssystemen.
  • Har kännedom av produkter som exempelvis Active Directory, Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, Mac, MS Office, Office365.
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska. 
  • Det är även meriterande om du pratar spanska men inget krav. 

Om Lexicon IT-konsult 
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det.

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Skicka in din ansökan omgående, vi rekryterar löpande!  

Sökord: IT-support, 1 st line tekniker, 2nd line, Supporttekniker, Stockholm, Södertälje, Heltid

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

IT-Supporttekniker i Södertälje, se hit!

Lexicon IT-konsult