itjobb.se

IT-supporttekniker sökes!

Ort
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

IT-supporttekniker sökes!

Vi letar efter IT-supporttekniker som har ett stort IT-intresse och som vill jobba med nya tekniska utmaningar!  

Rollbeskrivning
Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder i rollen som IT-supporttekniker. Dina arbetsuppgifter kommer generellt sett innebära att du arbetar med felsökning och du kommer eventuellt att supportera och hjälpa användare med deras tekniska problem. Eftersom du arbetar hos olika kunder och med olika uppdrag så kommer ditt arbete att vara varierande. Uppdragen är oftast komplexa och varar under en längre tid.   

Du som söker
Du som söker rollen som IT-supporttekniker hos oss har troligtvis gått en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller så har du ett stort intresse för teknik. Som person är du social och nyfiken samt bra på att ta egna initiativ. Vi söker efter personer som drivs av att arbeta med felsökning och att lösa problem. För att passa in i konsult- och supportrollen är det även viktigt att du är flexibel, arbetar bra i grupp och att du har en positiv inställning. 

För att passa in i rollen ser vi gärna att du: 

  • Har mer än 1 års erfarenhet av arbete med IT support, gärna 2-3år
  • Är van att arbeta med något av de större ärendehanteringssystemen
  • Har kännedom av produkter som exempelvis Active Directory, Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, Mac, MS Office, Office365
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska. 

Vad erbjuder vi? 
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det!

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. 
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.  
Plats: Stockholm. 

Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Eller vet du någon som gör det? Vi rekryterar löpande så se till att ansöka redan idag!   

Sökord: IT-support, 2nd line, 3rd line, Supporttekniker, Stockholm, Heltid.  

 

Dela detta jobb

IT-supporttekniker sökes!

Lexicon IT-konsult