itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-supporttekniker som vill vidare i karriären sökes!

Företag Liminity AB
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

IT-supporttekniker som vill vidare i karriären sökes!

Är du på jakt efter en plats där din utveckling tas på allvar samtidigt som du får din bit av kakan? Välkommen till Liminity AB!

Vi vet hur det känns att hamna på bolag med oschyssta villkor och vi är trötta på det - därför har vi en affärsmodell som gynnar medarbetare. I vår publika handbok finner du information om vilka utvecklingsmöjligheter, bonusar och lönemodeller vi erbjuder!


Vi rekryterar IT-tekniker som vill hamna på en plats där man får utvecklas samtidigt som man får sin bit av kakan. Här får du allting du behöver för att lyckas samt en personlig coach vars jobb är att se till så att du mår trivs. Du behöver ha tidigare arbetserfarenhet inom IT och en vilja att utvecklas!

Marknadens bästa erbjudande hos företag med grymma, transparenta villkor där du som person, din kompetens och dina mål inom IT kommer växa. 70% dina intäkter går direkt till dig. Denna lönemodell tillåter oss att kunna erbjuda marknadens högsta löner och andra förmåner som du kan läsa mer om här.

Dina arbetsuppgifter beror på vilken kund du matchas mot. Vi har många spännande uppdrag inom IT-support och alla platser är olika! Under ett första möte med oss så går vi bland annat igenom vilka önskemål du har, vilka uppdrag vi har tillgängliga och hur arbetsuppgifterna då skulle se ut.


Är du en IT-tekniker som vill vidare mot nya utmaningar men som inte matchar just detta uppdrag? Ansök ändå. Vi får löpande in olika uppdrag från kunder som kan passa dig!  

Du passar hos oss om du:

  • Har en trygg & positiv personlighet

  • Vill utvecklas och klättra inom IT

  • Trivs i ett bolag med en "familjekänsla"

  • Har bakgrund inom IT

  • Behärskar Svenska och Engelska i tal och text

  • Kan arbeta i Stockholm

Vi söker dig som:

  • Har tidigare arbetserfarenhet av IT-support

  • Har koll på Active Directory, Office 365 och andra vanligt förekommande program inom support

Hos Liminity ligger fokus på medarbetarna. Det är vårt största mål att alla våra medarbetare trivs och vi gör allt vi kan för att få det att hända. Med en rad förmåner som gratis kompetensutveckling, psykologer, regelbundna AWs, friskvårdsbidrag, lön samma månad som du börjar arbeta, 25 dagar förskottssemeserdagar och mycket mer.

Välkommen till oss!
 

Dela detta jobb

IT-supporttekniker som vill vidare i karriären sökes!

Liminity AB