itjobb.se

IT-Supporttekniker till Forsmark

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

IT-Supporttekniker till Forsmark

Vi söker en IT-supporttekniker. Uppdraget är hos en kund som arbetar med säkerhet för människa och miljö. Vi söker en konsult som har ett stort IT-intresse och som vill jobba med tekniska utmaningar.  

Rollbeskrivning 
Du kommer att arbeta som IT-konsult. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. Du kommer framförallt arbeta med IT-support för användare via telefon och mail. Vår kund har en 1st line och 2nd- line funktion. Det är en varierande roll där du kommer vara med och stötta upp i alla teknikområden. Arbetet är säkerhetsklassat och det lägger stor vikt vid att du som person är strukturerad och ordningsam. Du behöver vara van vid att följa processer. Dina arbetsuppgifter kommer generellt sett innebära att du arbetar med felsökning.

Du som söker  
Vi söker en initiativtagande person med en positiv inställning. Du har ett stort eget driv och trivs med att arbeta teambaserat. Självfallet har du ett stort IT-intresse. Du har troligtvis gått en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller liknande. 

För att passa in i rollen ser vi gärna att du:

  • Tidigare erfarenhet av IT-support

  • Trivs med att prata i telefon

  • Vana att arbeta i Windows 10 och AD

  • Vana att arbeta i ärendehanteringssystemet, Remedy

  • Har god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?  
Hos oss på Human IT arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till vidareutveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjlighet till utbildning. På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det!  

Övrigt  
Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive friskvårdsbidrag. En säkerhetsprövning kommer att göras innan anställning då tjänsten är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövningen innebär drogtest, registerkontroll och säkerhetsprövningssamtal.   

Start Omgående med hänsyn till uppsägningstid och när säkerhetskontroll är genomförd. Uppdraget är på heltid och tillsvidare.
Plats: Forsmark 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats.

gptw_liten.png

 

 

Dela detta jobb

IT-Supporttekniker till Forsmark

Human IT