itjobb.se

IT-supporttekniker till Södertälje

Ansök nu

IT-supporttekniker till Södertälje

Är du en junior supporttekniker som har ett stort IT-intresse och som vill jobba med tekniska utmaningar? Det är ju precis dig vi söker! Vår kund i Södertälje väntar på dig med ett uppdrag som innebär cirka 50% i telefonsupport.  

Rollbeskrivning

Du är grym på är att vara en konsultande IT-supporttekniker. Arbetsuppgifterna innebär att du arbetar med felsökning och du kommer att supportera och hjälpa användare med deras tekniska problem via telefon, mail och chatt.

Eftersom du kan komma att arbeta hos olika kunder och med olika uppdrag så kommer ditt arbete vara varierande. Uppdragen är oftast komplexa och varar under en längre tid.    

Du som söker 

Du som söker rollen som junior supporttekniker hos oss har troligtvis gått en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller så har du ett stort intresse för teknik. 

För att passa in i konsult- och supportrollen är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, arbeta bra i grupp och att du är serviceinriktad och har en positiv attityd.   

Förmodligen är det här du:

  • Har minst ett års erfarenhet av arbete med IT support. 

  • Är bekant med något av de större ärendehanteringssystemen.

  • Har kännedom av produkter som exempelvis Active Directory, Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, Mac, MS Office, Office365.

  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska. Det är meriterande om du pratar spanska men inget krav. 

Om Human IT 

Hos Human IT arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och erbjuder vidareutbildning till våra konsulter. 

På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det.  

Övrigt 

Anställningsvillkor: Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 
Plats: Södertälje 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

Dela detta jobb

IT-supporttekniker till Södertälje

Human IT