itjobb.se

Företaget
Topcon Corporation med säte i Tokyo, Japan, är ett internationellt företag med flera verksamhetsgrenar, där oftalmologi/optometriområdet är ett av de mest kända, dvs utveckling och försäljning av utrustning till ögonsjukvård samt optikerverksamheter. Totalt är vi runt 4500 anställda världen över och även noterade på Tokyobörsen. Läs mer på www.topcon-medical.se

Topcon Scandinavia är ett av 75 dotterbolag, fullt ut specialiserat på oftalmologi/optometri och baserat i Mölndal utanför Göteborg. Vår produktmix innehåller ett av världens största urval av precisionsinstrument från en och samma tillverkare, allt från unikt avancerade OCT-lösningar, biometrar, kirurgiska system för kataraktoperationer, lasrar för bakre segmentet till funduskameror, bildbehandlingsprogram, biomikroskop samt våra välutvecklade och uppskattade refraktionsprodukter. Inom flertalet produktgrupper är vi världsledande.

Fokus ligger på dialog och att optimera problemlösning tillsammans med våra kunder och det är här du kommer in i bilden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu 1 st IT-tekniker med start hösten 2021. Tjänsten innebär installation och underhåll samt löpande kundsupport av PC-baserade system i kundernas nätverksmiljö. Dessa utgör till största delen optikbutiker & kedjor och du kommer att ha ett tätt samarbete med respektive kunds IT-avdelningar. Arbetet innefattar resor inom landet och emellanåt kan då tunga lyft förekomma.

Din profil
Erfarenhet av arbete i Windows Server- och nätverksmiljö är meriterande. Ett krav är dokumenterade kunskaper i PC-teknik (Windows) samt nätverksteknik. Mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning. Då vi även har mycket omfattande verksamhet gentemot sjukvården kan visst arbete inom denna sektor förekomma.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt jobb där du förväntas vara självgående samtidigt som du kan agera engagerat i det lagarbete det handlar om. Du är en glad, social och öppen individ med utpräglat servicetänkande.

Flexibilitet kommer även att vara ett ledord, då tjänsten ibland kan innebära obekväma arbetstider. Din bostadsort bör vara i Göteborgsområdet. Hos oss är tonen dynamisk och lättsam och vi lägger stort fokus på våra medarbetares trivsel. Du kommer i första hand att få Internutbildning vid vårt huvudkontor i Mölndal, samt i vissa fall vid vårt Europakontor i Rotterdam, Holland

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på 031-710 92 00!

Din ansökan, som vi givetvis behandlar helt konfidentiellt, skickar du före 2021-08-15 via ansök nu-knappen.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

IT-supporttekniker till Topcon Scandinavia

Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb