itjobb.se

IT-supporttekniker till uppdrag i Halland!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

IT-supporttekniker till uppdrag i Halland!

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för IT och support och vill arbeta i Varberg. Trivs du i en kommunikativ roll där du får varierade arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker för Cygates räkning en IT-supporttekniker som i sin tur kommer att vara konsult hos Cygates kund i Varberg. Uppdraget är på heltid med start snarast möjligt och kommer fortlöpa till årsskiftet, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du stödjer och underlättar IT - användningen på plats med din kunskap och servicekänsla. Du har samtidigt ett nära samarbete med det centrala supportcentret i Växjö. Du är delaktig i att driva mobilitet och digitalisering i det praktiska. Räkna med att det är en stor spännvidd i rollen.

Du kommer till exempel arbeta med:

 • Utbildning för användare av utrusning inom administrativ IT
 • Ge teknisk rådgivning
 • Utvärdering, rekommendationer och kommunikation mot användare av ny teknik

Du svarar för IT-säkerhet genom utveckling och förvaltning av system och administrativa rutiner och utbildning för användarna. I arbetet ingår även att utföra service, installation och konfigureringsarbete samt förrådshållning.

Vi söker dig som

 • Har studerat en IT-relaterad utbildning på eftergymnasial nivå
 • Då du är den enda med denna roll på plats är det viktigt att du har ett par års erfarenhet av liknande roll

För att komma till din rätt i rollen så har du en positiv och lösningsfokuserad attityd. Du tycker om att ge service, är tålmodig och pedagogisk. Du är angelägen om att ställa rätt frågor för att förstå användarens behov och kommunicerar smidigt i både tal och skrift på svenska och engelska. Att hålla dig uppdaterad och ta till dig den senaste digitala tekniken är självklart för dig.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Snarast möjligt

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Hallands län

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cygates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Läs mer om Cygate på deras hemsida

Dela detta jobb

IT-supporttekniker till uppdrag i Halland!

Academic Work