itjobb.se

IT Sweden - Developer - Fullstack

Starka tillsammans - Bli en av oss
Som en av Nordens främsta experter på kompletta betallösningar kan vi erbjuda en komplex och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning är vi rätt arbetsplats för dig. 

Är du en nytänkande, kreativ och modig person som vill ta chansen att växa med en av Nordens främsta experter på betalningar så ser vi fram emot just din ansökan. 

Just nu befinner vi oss mitt i en tillväxtresa och söker en nya kollega som vill bidra till att utveckla framtiden betallösningar. 

Mer om jobbet
Vi söker dig som är en stolt systemutvecklare och som person vill bidra till smart, säker och modern utveckling. Troligen har du jobbat som utvecklare något år. Du känner dig trygg med din stack och har en vilja att jobba full stack.

Du kommer att få jobba i ett mindre scrumteam som har ett helhetsansvar för sitt system och sin produkt, där ni tillsammans estimerar, planerar och driver utvecklingen framåt i ett av våra centrala system. 

Teamets fokus är att ta fram ny funktionalitet och skapa bästa möjliga användarupplevelse för våra användare och slutanvändare. Vi jobbar just nu mycket med REST Apier, MicroServices, DevOps och Continuous Deploy och självklart har du intresse för att arbeta enligt dessa metoder.
Teamet har tillsammans ansvaret för att säkerställa att vi levererar en kvalitativ och effektiv utveckling.

Vi tror även att de är bra om du har:

  • Systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande

  • C#

  • ASP.NET

  • .Net Core

  • RabbitMQ

  • Angular

  • REST

  • Javascript MS SQL/ SQL

  • GIT

Vad kan vi erbjuda dig?
Ett team med hög vi-känsla och ett mindset som är att det inte finns något de tillsammans inte kan lösa. Vi har flexibla arbetstider och för oss är friskvård lika självklart som andra förmåner. Ni har månatliga Innovationsdays där fantasin sätter gränserna och du har individuella kompetensutvecklingsdagar för att utveckla dig själv. 

Vill du jobba hos oss? Skicka din ansökan redan idag!
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. 
Placeringsort: Visby

Sista ansökningsdag är 2020-08-15. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vid frågor gällande tjänsten kontakta, IT Team Manager Sara Wemnell. +46725709967.

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58  
SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84 

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

PayEx Ledger & Factoring är namnet på PayEx erbjudande för tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Dela detta jobb

logga
IT Sweden - Developer - Fullstack

PayEx Sverige AB