itjobb.se

IT Sweden - Systemtestare

Starka tillsammans - Bli en av oss

Som en av nordens främsta experter på kompletta betallösningar kan vi erbjuda en komplex och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning är vi rätt arbetsplats för dig. 

Är du en nytänkande, kreativ och modig person som vill ta chansen att växa med en av nordens främsta experter på betalningar så ser vi fram emot just din ansökan. 

Just nu befinner vi oss mitt i en tillväxtresa och söker en nya testare till vår IT-avdelning.

Mer om jobbet: Du kommer vara en del i ett scrumteam som har helhetsansvaret för ett av PayEx kärnsystem och de produkter/tjänster vi där utvecklar. Teamet estimerar, planerar och driver utvecklingen framåt för några av våra centrala tjänster, utifrån de behov vi ser på marknaden. 

Teamets fokus är att ta fram ny funktionalitet och skapa bästa möjliga lösningar för våra kunder och slutanvändare. Ett av våra satsningsområden är testautomatisering och där blir du en viktig spelare.

Som testare skapar du och genomför manuella och automatiserade tester av ny funktionalitet. Du driver testningen framåt och tar fram testpaket samt analyserar och dokumenterar resultatet.

Vi letar efter dig som gillar att testa och analysera data. Som testare behöver du vara noggrann, kreativ och driven men också en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du drivs av att säkerställa hög kvalitet och att ändringar gjorda i våra IT-system får önskad effekt på affärsprocessen.

I vårt team behöver vi någon med förståelse för testmetodik och har god förmåga att arbeta strukturerat och är duktig på dokumentation.

Ett extra plus är om du har förståelse för och erfarenhet av affärsprocesser inom finanssektorn. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi tror också att det är bra om du har: 

  • Erfarenhet och/eller kunskap inom utveckling eller test

  • Testautomatisering, ex med SoapUI, ReadyAPI, Specflow eller Protractor

  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder

  • Testdriven utveckling

  • SQL

Vad kan vi erbjuda dig? Vi har flexibla arbetstider och lägger stor vikt på att balansera arbets- och privatliv . På IT-avdelningen har vi månatliga Innovations days där fantasin sätter gränserna. Vi har även tillgång till virtuella utbildningsplattformar och vi avsätter tid för att du ska ha möjlighet utveckla dig själv. 

Vill du bli vår framtid? Skicka din ansökan redan idag!

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. 
Placeringsort: Visby

Sista ansökningsdag är 2020-08-15. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vid frågor gällande tjänsten kontakta, Sara Wemnell, Team Manager IT Sweden, +46725709967 

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58  
SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84  

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

PayEx Ledger & Factoring är namnet på PayEx erbjudande för tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Dela detta jobb

logga
IT Sweden - Systemtestare

PayEx Sverige AB