itjobb.se

Logo

IT/Tech Recruiter till bolag inom telekom

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

IT/Tech Recruiter till bolag inom telekom

Har du tidigare erfarenhet av IT-rekrytering, med en ambition om att fortsätta utvecklas inom området? Blir du ofta beskriven som serviceinriktad, kreativ och engagerad? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en IT-rekryterare. Vår kund är ett globalt bolag verksamma inom telekom, med kontor beläget i Stockholm. Deras interna rekryteringsteam består idag av sex rekryterare och nu behöver de förstärkning! I rollen kommer du arbeta gentemot bolagets IT och tech-avdelningar och hantera olika rekryteringsprojekt från start till slut. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis:

  • Skriva annonser
  • Hantera urval
  • Intervjuer
  • Referenstagning
  • Search via externa kanaler

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet av IT-rekrytering och vill nu fortsätta utvecklas inom området. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har ett serviceinriktat mind set, fungerar väl i samarbete med andra och har ett fokus på att uppnå goda resultat.

Du erbjuds

Här erbjuds du en spännande möjlighet hos ett väletablerat bolag. Du kommer tillhöra ett team av kompetenta kollegor som arbetar tätt tillsammans för att hitta de rätta kandidaterna. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och löpande fram till april 2020. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekryterare, IT-rekryterare, Tech-rekryterare, Recruitment, HR, Human Resources.

Dela detta jobb

Logo
IT/Tech Recruiter till bolag inom telekom

Jurek Bemanning