itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

It-tekniker

Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

It-tekniker

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, On site kundteknik

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Vi söker  IT-tekniker som vill arbeta med daglig drift och problemlösning i en komplex IT-miljö. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer. 

Ditt uppdrag
I rollen som IT-tekniker på vår enhet On site kundteknik kommer du arbeta med hantering av eskalerade ärende från 1 st line support samt medverka test av utrustning eller programvara. I uppdraget ingår också drift och support av datorer med medicinskteknisk programvara och hårdvara, både leverantörsdatorer och datorer inköpta till verksamheten. Vår enhet arbetar mot sjukhusen med användare och leverantörer och utför beställningar inom sjukhusmiljö.
Vi söker dig som vill medverka vid införandet av nya system samt vid beredningen av upphandling/uppgradering. Du kommer bistå i projekt med felsökning, distribution och leverantörskontakter. Arbete med nätverk tillhör vardagen och vi utför patchning i rätt nät.  Tillsammans med enheten för Medicinsk Teknik ansvara enheten för att upprätthålla teknisk dokumentation av IT-komponenter i samarbete med kund och leverantör. 

Hos oss får du möjligheten att
Som Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Du blir en del utav en organisation som ständigt strävar efter att vara i framkant av tekniken. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare.

Du bidrar med din kompetens och erfarenhet
För rollen som it-tekniker har du relevant högskoleutbildning inom IT-området eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt en flerårig yrkeserfarenhet från IT support och felsökning.. Du har mycket goda kunskaper samt flera års erfarenhet av arbete med Microsofts operativsystem Windows 7 och 10 och en gedigen erfarenhet av arbete med MS SCCM. Vi söker dig med god kunskap om PC-hårdvara och skrivare och som är van av att ge support till användare i Windowsmiljö och större nätverk. Som person är du serviceinriktad, en god lyssnare, flexibel och tycker om att arbeta med kundkontakter. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid sina samarbets- och kommunikationsförmågor och att du kan utrycka till flytande i tal och skrift - på svenska så väl som engelska. Du är självgående och initiativrik och van vid att sätt dig in i nya system/program och anta nya utmaningar 
Det är meriterande med erfarenhet från det medicinsktekniska området med inriktning mot laboratoriemedicin alternativt röntgen. Då resor inom regionen är den del av tjänsten ställs krav på körkort.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt 
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten utgår ifrån kontor på den Medicintekniska avdelningen på NÄL.
Läs mer om våra förmåner här!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

It-tekniker

Västra Götalandsregionen IT