itjobb.se

Till vår konsultverksamhet söker nu Centric en supporttekniker som har ett genuint intresse för service och trivs med att hjälpa användare med deras IT-problem via olika kanaler. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga? Då är detta en tjänst för dig! 

Just detta uppdrag är i Örebro, hos ett av Sveriges största IT-konsultbolag.

Arbetsuppgifter
I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med teknisk support i en helpdesk med att hantera inkommande ärenden via telefon, mail och onsite. Exempel på arbetsuppgifter för denna tjänst är: felsökning, fjärrstyrning och felavhjälpning inom både hårdvara och mjukvara. Du kommer även att hantera enklare användarproblem.

Din profil och kvalifikationen
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har till grunden en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet eller annan teknisk utbildning och har ett genuint intresse för IT och teknik. För att vara aktuell för tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med teknisk support under minst 1 år. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse.
Krav:
- Hög kommunikativ förmåga
- Mycket hög servicekänsla
- God teknisk kunskap
- Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift

Kunskapsområden:
- Active Directory
- Windows 10
- Fjärrsupport
- MS Office 365
- Exchange
- MS Outlook
- Nätverksfrågor

Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Caroline Biverman på tfn: 0734-159380 eller caroline.biverman@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-konsult, IT-tekniker, IT tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, first line, service desk, helpdesk, data, IT technician, Örebro.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT-tekniker 1st line support

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb