itjobb.se

För kunds räkning söker nu Centric en IT-tekniker till Lysekil. Kundens IT-supportorganisation har till uppgift att stödja användare med ärenden som handlar om PC-, skrivar-, telefonisupport m.m. IT-support har även hand om ärenden som berör konto- och behörighetshantering, mail, Skype/Lync och konferensrum. Supportorganisationen är på huvudkontoret i Stockholm, med filialer i Göteborg och Lysekil. IT-Supporten består av en grupp på ca 8 personer.

Uppdragsstart är i början på maj 2019.

Arbetsuppgifter

- 1:a och 2:a linjens ärenden till alla AD-anslutna användare.
- Ärenden kommer via mail, telefon, serviceportalen samt på plats.
- Administration inom Office365.
- Interna och externa kontaktytor samt med kundens olika IT-system.
- Beredskap förekommer under kvällar och helger ca var 6-8:e vecka. (Detta är inte säkerställt att det gäller för Lysekil)

Din profil och kvalifikationen

- Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av IT-Support (PC hårdvara, telefoni, skrivare, användare, felsökning etc.).
- Mycket goda kunskaper kring Office365 administration, främst Exchange Online.
- God förståelse för hur en Office365 miljö är uppbyggd vid behov av felsökning.
- Goda kunskaper om Microsofts standardapplikationer och operativsystem.
- Goda kunskaper i Active Directory, kontoadministration.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
- Goda kunskaper inom ITIL.
- Gärna erfarenhet av ServiceNow som ärendehanteringssystem eller annat ärendehanteringssystem.

Personliga egenskaper
- Ha en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra.
- Du är kvalitetsmedveten och sätter kundens behov i centrum.
- Har god dokumentationsförmåga.
- Strukturerad, ordningsam och noggrann.
- Kan behålla lugnet i stressade situationer.
- Självständig, känner ansvar för de ärenden som kommer in till IT-support och är drivande.
- Ett stort personligt intresse av att följa den allmänna IT-utvecklingen och ha förmågan att förstå och tillämpa ny teknik. Övrig information

Du som söker denna tjänst har arbetat med IT-support/drift samt administration av Exchange/Office365 i ett par år, har en mycket god teknisk kunskap samt erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt och effektivt. Du triggas av att lösa problem och gör alltid ditt bästa för att hjälpa användarna. Uppdraget bygger på ett stort eget ansvar och ordningssinne och att du självständigt löser de problem som uppkommer. Du är stödjande, kommunikativ, social och trivs med att ha många kontaktytor. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom IT eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, helpdesk, servicedesk, first line, 1st line, konsult, Consultant, IT technician, körkort, Lysekil.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT-tekniker

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb