itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-tekniker 3rd line support

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-04

Ansök nu

IT-tekniker 3rd line support

Dina arbetsuppgifter

I denna roll får du ta emot och hantera ärenden med varierande svårighetsgrader inom bland annat konfiguration och felsökning av kunders IT-miljöer. Som senior tekniker kommer du också att agera mentor och bollplank mot kollegor och andra team inom Service Delivery.

Du kommer att ha ett tekniskt ansvar hos kunder och vara med i förändringsprojekt med tydlig koppling till kundnytta och behov samt komma med förbättringsförslag.

Tjänsten innefattar även beredskap under vissa tillfällen per år.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning och har arbetat som driftansvarig tekniker i 3-5 år och har erfarenhet av mellanstora till stora IT-miljöer. Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan utveckla både processer, rutiner och arbetssätt samt kunna driva kundprojekt.

Som person är du service minded, självgående och strukturerad i ditt arbete. Du har en välutvecklad kommunikativ förmåga och delar gärna med dig av din kunskap till interna medarbetare och externa kunder. Du talar och skriver såval svenska och engelska obehindrat.

Kunskaps- och erfarenhetskrav

 • Office 365 och Active Directory

 • Drift av Windows server

 • Exchange

 • Publika molntjänster

 • Virtualisering

 • Linux

 • DNS och DHCP


Meriterande

 • ITIL

 • Powershell

 • Kunskaper inom nätverk och brandväggar

 • SQL

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker 3rd line support

Centric Professionals AB