itjobb.se

IT-infrastruktur

Har du erfarenhet av Mobile Device Management? Vill du har ett spännande arbete där du får möta allt från förskolor till beslutsfattande politiker?
Vi ser fram emot din ansökan!

IT-infrastrukturenheten på Uppsala kommun har cirka 80 medarbetare som hanterar allt från kommunens serverdrift och datanät till användarsupport på plats. Enheten är en del av IT-Staben som utgör kommunens samlade IT-resurser och är en central del av Uppsalas arbete med digitalisering och effektivisering med stöd av IT.

Ditt uppdrag
Tjänsten som IT-tekniker med fokus på Mobile Device Management (MDM) erbjuder ett varierat arbete där du stöttar våra verksamheter som specialist inom området med fokus på teknisk expertis, rådgivning, information, utbildning och problemlösning. Du behöver ha god teknisk kunskap/bakgrund inom området. Tjänsten innebär att du behöva kunna supportera användare, antingen på plats eller via telefon/fjärradministration.

Din bakgrund
Vi söker dig som har IT-utbildning på gymnasienivå om minst 2 år eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med MDM. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med VMWare Airwatch/Workspace One, Volume Purchase Program - Apple, Deploy / Enrollment - Apple, arbete i ärendehanteringssystem samt av AirWatch som MDM. Arbetet kräver att du har B-Körkort goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift och kunskaper i Microsoft Office (O365 eller Desktop-2016).

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom är du fexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonny Wänman, teamledare, 018-727 10 60
Ole Olsen, enhetschef, 018-727 11 61

Fackliga företrädare:
Vision, Andreas Morström, 018-727 24 33
SACO, Jonny Eliasson, 018-727 22 12

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.
I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling. På kommunledningskontoret ligger även organisationen för kansli, strategi och planering, näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

IT-tekniker

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Dela detta jobb