itjobb.se

IT-Tekniker

Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

IT-Tekniker

Koncernkontoret, Koncernstab digitalisering, VGR IT

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Vi söker en IT-tekniker som vill arbeta med daglig drift och problemlösning i en komplex IT-miljö. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer. 

Ditt uppdrag
I rollen som IT-tekniker på vår enhet IT Arbetsplats Teknik kommer du arbeta med att distribuera/uppgradera programvara till klienter i regionen via SCCM (MECM). Du ingår i ett team som stödjer kollegor i både övergripande och mer avancerade frågor gällande plattform och system. Tillsammans med teamet sköter du hanteringen och uppsättningen av GPO:er, OU:n och patchar på klienter i VGR:s IT miljö och felsöker större fel som uppstår i klientmiljön. Med din tekniska kompetens bistår du i större införandeprojekt och med att revidera tekniska dokument. 

Hos oss får du möjligheten att
Som Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Du blir en del utav en organisation som ständigt strävar efter att vara i framkant av tekniken. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare.

Du bidrar med din kompetens och erfarenhet
För rollen som it-tekniker har du relevant högskoleutbildning inom IT-området eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt gedigen erfarenhet av arbete med SCCM och GPO. Som person är du driven, nyfiken och trivs med teamarbete och vi tror att du är en person som vågar testa nytt. Du har mycket goda kunskaper om och flera års erfarenhet av att arbeta med Microsofts operativsystem Windows 7 och 10.

Vi söker dig som är van vid att sätta dig in i nya system/program och att anta nya utmaningar och förändringar då dessa är en stor del av vår vardag. Du är ansvarstagande, initiativrik och strukturerad och har en bra förståelse för hur IT påverkar kunder och dess verksamheter. Eftersom du har både interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid dina samarbets- och kommunikationsförmåga. Det är meriterande med erfarenhet av Powershell, Wireshark och Procmon. 

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Intervjuer sker löpande under tiden annonsen är publicerad.

Övrigt 
Läs mer om våra förmåner här!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100

Ort

     Mölndal

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/2233

Kontakt

  • Eleonor Ejnarsson, 072-5029632

Facklig företrädare

  • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se

  • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se

  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se

 

 

Dela detta jobb

IT-Tekniker

Västra Götalandsregionen IT