itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-tekniker

Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

IT-tekniker

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 anställda och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Våra befintliga kunder fortsätter att visa oss ett stort förtroende och vi har fått ett fint mottagande även hos nya kunder. Detta är vi självklart stolta över. Det är ett gott betyg för företaget, vilket också bådar gott för framtiden. 

Vi vill nu stärka upp vårt team med fler som vill bidra till vår fortsatta utveckling och söker därför supportansvarig IT-tekniker till vår IT-avdelning.

Din vardag
I denna roll har du ansvar för företagets IT-support (första linjen). Du säkerställer att alla användare får den hjälp och stöd de behöver i företagets IT-system. Vidare ansvarar du för att ta emot, hantera och prioritera inkomna supportärenden och att användarna känner att kontakten med IT-support är en personlig och trygg upplevelse.

Du kommer aktivt att ta del av den systemdokumentation som finns och söka information för att försöka lösa ärenden. Utöver detta ansvarar du för inköp, installation, driftsättning och underhåll gällande klientutrustning. Det är en omväxlande vardag så du behöver vara flexibel och snabbtänkt och ha möjlighet att prioritera.

Vem är du?
Du är en utpräglad serviceperson med god förmåga att jobba effektivt i team och projekt. Det är meriterande om du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav.

Vi ser helst att du har goda kunskaper och erfarenhet av Microsoft-miljöer samt av Citrix, VMWare, nätverk, backup och IT-säkerhet. Du har förmågan att se hela verksamheten och ditt eget ansvarsområde på ett processorienterat synsätt.  Det är meriterande om du har erfarenhet av beställarrollen, kravrollen och uppföljning inom IT-drift.

Vi ser att du har

  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper

  • God förmåga att uttrycka sig på svenska såväl i tal som i skrift.

  • Förmågan att obehindrat kommunicera med leverantörer på engelska.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit och du kommer bli anställd hos oss på Vedum.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer 0730–846816 eller via e-post stefan.larsson@nexergroup.com

Vår ambition är att tillsätta tjänsten snarast. Vi tillämpar dock löpande urval så vänta inte med att sända in din ansökan. Se länk nedan.

 

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker

Vedum Kök & Bad AB