itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-tekniker/administratör

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

IT-tekniker/administratör

Arbetsplatsen

Förvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, gymnasium och vuxenutbildning.

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden:

- Förskola för barn 1-5 år
- Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och fritidshem
- Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och fritidshem
- Carl Johanskolan åk 7-9
- Gymnasium och vuxenutbildning

Arbetsuppgifter

Till Barn- och utbildningsförvaltningen  i Karlsborg söker vi en IT-tekniker/administratör. I dina arbetsuppgifter kommer bl a ingå att ge IT-support till våra medarbetare, att göra teknisk inventering och uppdateringar av programvaror i PCs, iOS (iphone, ipad) interaktiva tavlor, projektorer, skrivare mm. Du gör felsökningar av IT-utrustning och sköter kontakten med leverantörer. Installation och hantering av förvaltningens elevenheter. Du kommer också att var delaktig i planeringen av framtida IT-satsningar.

Kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning It/data/nätverk/system -teknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
Arbetet som IT-tekniker/administratör kräver goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support/IT-tekniker är meriterande. Du måste ha kunskap om Office programvaror, nätverk (ip, switch, router) samt iOS (ipad, iphone). Du kommer bli systemadministratör av Nilex, Airwatch, Digiexam och Admincenter Office365.

Det är meriterande om du har kunskaper om och erfarenhet om Microsoft Teams, Microsoft Power apps, hybrid arbetsplatser och som studiotekniker. Du driver ditt eget arbete och är van vid att självständigt planera, organisera och strukturera upp ditt arbete. Du tar initiativ. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga såväl mot elever som kollegor och skolledning. 
Du har en god svenska i tal och skrift.  Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn. 

Ditt kontor kommer vara på Carl Johanskolan och kommunhuset men då du kommer arbeta på flera skolor och förskolor krävs B-körkort för att ta dig mellan arbetsplatserna.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.  
 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-11-15 eller efter överenskommelse
Löneform      Månadslön
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Karlsborg
Län      Västra Götalands län
Land      Sverige
Referensnummer      2022-155
Publicerat      2022-09-01
Sista ansökningsdag      2022-09-30

Dela detta jobb

IT-tekniker/administratör

Karlsborgs kommun