itjobb.se

IT-tekniker/Helprunner sökes för omgående start!

Ort
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

IT-tekniker/Helprunner sökes för omgående start!

IT-tekniker/Helprunner sökes för omgående start!

Vilka är vi?
På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Det är här vi hämtar vår kompetens. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Idag är vi ca 200 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Vad söker vi?
Vi på Lexicon IT-konsult letar efter en ny kollega som brinner för att arbeta som IT- Tekniker/Helprunner. 
 
Som IT-tekniker/Helprunner kommer du att arbeta med att leverera IT-support via telefon, e-post, fjärrstyrning och på plats hos användaren. Det innefattar allt ifrån support på Mac klienter, skrivare, smartphones, surfplattor, nätverk samt olika mjukvaror.

Du som söker skall ha 1-2 års erfarenhet som It-tekniker, supporttekniker eller helpdesktekniker för Mac. Du behöver vara erfaren med att kunna hantera både Mac och PC.

Du är bekväm i att arbeta självständigt och tar egna initiativ men är även en lagspelare. Vi söker efter en person som har ett genuint intresse för teknik och har en stark vilja att hålla en hög servicenivå. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Som person behöver du vara stresstålig vid toppar och kunna hålla många bollar i luften. Du behöver vara flexibel och duktig på att kommunicera med användarna.

Önskade kvalifikationer: 
Du har tidigare arbetat med minst två, men gärna flera av följande områden:
- Mac - Mac OS X - Mac OS X Server – hårdvara
- Windows server - AD, rättigheter och GPO
- Nätverk - Grundläggande TCP/IP, trådlöst, VPN och brandvägg
- Klienthantering - Mac OS X, Windows 7/10, 2013/2016, skrivare och datortillbehör

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och konsultpott. På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Uppdragen hos kund varierar men de flesta uppdragen är komplexa och varar över en längre period.

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Hur söker du?
Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Länka gärna din LinkedIn-profil om du har någon!

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

IT-tekniker/Helprunner sökes för omgående start!

Lexicon IT-konsult