itjobb.se

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med serverhantering, nätverk och support och vill vara med på en spännande digitaliseringsresa som en av våra kunder står inför? Se hit! Vi söker nu en drifttekniker till ett industribolag i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Tjänsten kommer innebära en blandning av support/drift och kunskapsmässigt bör du ha en bred kompetens och ha god förståelse för flödet från klient till server. Huvudfokus kommer ligga vid serverhantering, men support och nätverk kommer även vara en del av de dagliga arbetsuppgifterna. Ärenden eskaleras från 1st line och kommer således vara 2nd/3rd line nivå. Dessutom står företaget inför en utvecklingsresa IT-mässigt och håller på att flytta upp i molnet.

Din profil och kvalifikationen
Personen som eftersöks har flerårig erfarenhet av drift och support samt är gillar att arbeta brett. Som person är du driftig, initiativrik, proaktivt, självgående och drar dig inte för att kavla upp ärmarna för att lösa de problem som uppstår.
Vi ser även att du behöver ha goda kunskaper i:
- Windows Server
- GPO:er
- SQL 
- Citrix
- Switchar och brandväggar
Meriterande:
- Office 365
- Scala (affärssystem)
 Visst låter det intressant? Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag! 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. Du får redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Agnes Janson på tfn: 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT-tekniker inom drift/support till industribolag

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb