itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-tekniker inom Identifiering och åtkomst

Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

IT-tekniker inom Identifiering och åtkomst

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, IoC, Plattformar

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och arbeta med verktyg i framkant. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård.

Nu söker vi dig som är Teknisk specialist, och vill bli del i en av Nordens i särklass största IT-miljöer. Vill du vara en del i vår utvecklingsresa där målet är att alltid ligga i framkant både när det gäller utveckling, tekniska förbättringar och service. Gillar du att vara med och ta fram smarta lösningar och är genuint intresserad av digital design så ta chansen och sök dig till VGR-IT.

Ditt uppdrag

I din roll som DevOps engineer i Produkten Identifiering och åtkomst välkomnas du till ett grymt team med högt i tak. Du kommer arbeta i en utmanande omgivning tillsammans med våra team inom Produktområdet Identity fabric.

Genom att underhålla en modern Produkt som konsumeras via technology services kommer du att se till att andra produktansvariga, våra tjänsteansvariga och utvecklare har de tekniska verktygen och förutsättningarna för att vara effektiva och kunna leverera värde.

Som medlem i vårt DevOps team kommer du vara med att implementera och optimera bygg- och releaseprocesser och med ledstjärnan ”automatisera allt” och ”självservice först” skapar Ni lösningar för deployment av både infrastruktur- och produktförmågor ”som en tjänst” för både internt och externt bruk. Automation och infrastruktur som kod går som en röd tråd igenom allt ni gör.

Tillsammans med teamet kommer Du utveckla, underhålla och utöka den nuvarande infrastrukturen; med särskilt fokus på E-legitimation, Identifiering, Federation, Underskrift och Åtkomstkontroll. Som DevOps engineer så kommer du att ha ett stort fokus på underhåll av teknik inom hela Produkten Identifiering och åtkomst

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt och ges möjlighet att uppnå sina mål. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av gemenskap, engagemang och glädje inom Västra Götalandsregionens samtliga ansvarområden.

I vår organisation får du arbeta i en modern IT-miljö som ständigt utvecklas och i en fantastisk kultur med vänliga, drivna och begåvade kollegor. Där vi inom IT har en viktig roll och det finns möjligheter att påverka. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du bidrar med din kompetens

I din befattning som IT-tekniker och i rollen som DevOps Engineer har du relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års erfarenhet av utveckling och drift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar väl in hos oss på VGR IT och i teamet. Som person är du viljestark, ständigt nyfiken och gillar att lära dig nya tekniker. Du har bred kompentens inom flera teknikområden. Har stort fokus på kund samt upprätthållande av drift. Förmåga att dela med sig av kunskap och erfarenhet. Kan arbeta självständigt och löser dagliga driftsuppgifter inom specifika kompetensområden.

Du har kunskap om DevOps arbetsflöde, infrastruktur som kod, och du har bred kompetens i plattformar inom Identitet & åtkomst. Du gillar utmaningar och ser förändring, ökad digitalisering och ny teknik som självklarheter. Du är noggrann, van vid att ta eget ansvar samt är drivande och lösningsorienterad. Då rollen innebär mycket kontakter står dialog och samarbete högt på din agenda och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av:

 • Microsofts plattformar inom området.
  Ex: ADDS, ADFS, Azure AD, AAD Connect, ADCS, ADLDS.

 • Ineras plattformar inom området.
  Ex: SITHS eID, Lokal IdP, Autentiseringstjänsten, Fristående underskriftstjänst.

 • Imprivatas plattformar inom området.
  Ex: Imprivata OneSign.

 • Nationella och internationella identitetsfederationer.
  Ex: Sambi, Skolfederation, Swamid.

 • Svenska och europeiska e-legitimationer samt PKI.
  Ex: BankID, Freja eID, AB Svenska Pass, Sweden Connect, eIDAS och HSM/Key management/utfärdandeportal.

 • PAM- plattformar.

 • Erfarenheter av agila arbetssätt.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

 • Feedback bidrar till vår utveckling. 

Övrigt:
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner här!

Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

IT-tekniker inom Identifiering och åtkomst

Västra Götalandsregionen IT