itjobb.se

IT-tekniker inom klientplattform och patch-hantering

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-28

Ansök nu

IT-tekniker inom klientplattform och patch-hantering

Vill du vara en viktig del i arbetet med att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård, samt ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Är du en analytisk person som gillar att ta ansvar och drivs av problemlösning? Vill du få en fot in ett stort bolag som värnar om sina medarbetare? Har du erfarenhet av exempelvis klientoperativsystem, SCCM och WSUS? Läs då vidare nedan och ansök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en junior IT-tekniker till deras kontor i Göteborg eller Vänersborg där det finns möjlighet själv att välja på vilket kontor man vill sitta på.

Denna IT-avdelning som man kommer tillhöra jobbar dagligen med uppgiften att skapa de rätta tekniska förutsättningarna för deras stora skala av medarbetare. Deras största ansvarsområden är just därför inom drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i verksamheten. De arbetar aktivt med feedback och jobbar för att göra varandra framgångsrika och du kommer vara en del av denna härliga kultur samtidigt som du får möjligheten att utvecklas i din roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker inom Verktygsteamet/SCCM kommer du att arbeta med:

 • Drifta och förfina de plattformar teamet ansvarar för
 • Patch-hantering i WSUS och SCCM SUP
 • Problem/felsökning och felavhjälpning
 • Delta i verksamhetens utveckling inom området, både vad gäller planering men också implementering och uppföljning
 • Dokumentation av driftmiljön
 • Utförande av SOP – Standard Operation Procedures

Du kommer delta i projekt och uppdrag samt arbeta tätt med den infrastrukturarkitekt som ansvarar för plattformskomponenterna. Du kommer främst bedriva arbete på operativ nivå och analysera och strukturera mål, processer, begrepp, information, systemkrav och resurser.

Vi söker dig som

 • Har stor erfarenhet av klientoperativsystem (Windows 7 och 10), såsom registerhantering, GPO, applikationsinstallationer och användarprofiler
 • Har Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Har goda kunskaper om SCCM, WSUS, SCCM SUP, VB-Script
 • Har goda kunskaper i Powershell och Automation
 • Har goda kunskaper om Windows Server
 • Har goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska

Vi ser att det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av Reporting Services
 • Erfarenhet av Power BI
 • Några års erfarenhet från en liknande roll

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är ansvarstagande, initiativrik, har en positiv attityd och ett personligt engagemang. Du innehar god samarbetsförmåga, är självgående och har ett gott bemötande. Ditt förhållningssätt präglas av stort kundfokus och förståelse för hur IT påverkar kunden och dessverksamhet. Du innehar viljan att ständigt kompetensutveckla dig själv och dina kollegor. Du har även mycket god dokumentationsförmåga.

Information om företaget

Idag finns det 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i organisationens verksamheter. De jobbar aktivt med att det ska finnas god hälso och sjukvård för alla. De arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa i hela Västra Götaland.

Dela detta jobb

IT-tekniker inom klientplattform och patch-hantering

Academic Work