itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-tekniker inom moln och virtualisering

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

IT-tekniker inom moln och virtualisering

Till ett uppdrag hos en kund i Solna söker vi en 2nd line tekniker inom moln och virtualisering. Du kommer att tillhöra en internationell grupp med flera lokala kontor i Sverige och Indien som har fått förtroendet att förvalta, drifta och utveckla företagets kunders olika nätverks-, säkerhets- och molnlösningar dygnet runt. De arbetar utifrån egna datacenter men säkerställer även att de kan utföra uppgifter ute hos kunder. Där hanterar de lösningar baserade på allt från Cisco, Aruba till Fortinet, Infoblax och Checkpoint, eller varför inte molnlösningar från Microsoft eller virtualisering från VMware.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Som 2nd line tekniker säkerställer du driften och möjliggör fortsatt utveckling av kunders moln- och virtuella föränderliga miljö. Du blir företagets interna expert samt kundens expert på att hantera olika typer av tekniska problem. Du kommer att managera virtualiserade miljöer och arbeta med förändringsarbete, incidenthantering samt samarbeta med servicedesken.

Processarbeten sker enligt ITIL-ramverket.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för kunds frågeställningar och kundnöjdhet. Du arbetar strukturerat och prioriterar olösta problem. Du kommer särskilt till din rätt när du får arbeta med och mot olika sorters tekniska uppsättningar och lösningar. Du samarbetar genom att främja och utveckla teamets idéer.

Krav

  • Du har tidigare arbetat med virtualisering (VMware, vCloud Director)

  • Erfarenhet av cloud (Azure, Microsoft 365)

  • Goda kunskaper inom Windows och Linux

  • Du pratar och skriver både svenska och engelska flytande


Meriterande

  • Erfarenhet av Infrastruktur som kod, IaC

  • Erfarenhet av ITIL

  • B-körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker inom moln och virtualisering

Centric Professionals AB