itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-tekniker inom telefoni och mötestjänster

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-04

Ansök nu

IT-tekniker inom telefoni och mötestjänster

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att sköta daglig drift och support av kundens telefonimiljö samt mötestjänster. Huvuduppdraget är att se till att miljöerna är uppdaterade samt att hantera incidenter och frågor.

Du kommer att arbeta med felsökning och support på:

  • Telefoni (främst iPhone, iOS)

  • Mötesplattformar (Skype, Pexip, Cisco, Zoom)


Inom telefoni hanteras kundens MDM-system med mobiler där de har en plattform för administrativ personal samt även en för säkrare mobiler för deras känsliga kärnverksamhet.

Inom mötestjänster ingår drift och underhåll av kundens plattformar vilket är Skype for business, pexip samt cisco. De ska under våren implementera en on premise lösning för zoom.

Utveckling inom plattformerna och livscykelhantering av hårdvara är två fokusområden som kunden värderar högt.

Din profil och kvalifikationer

Vår kund söker en bred och kunnig tekniker som har erfarenhet inom att jobba med MDM-system samt olika plattformar inom mötestjänster.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du ska med lugn kunna prioritera arbetsuppgifter utifrån verksamhetens perspektiv. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Kunskap om mobiler, både hård- och mjukvara

  • Kunskap om mötesplattformer, både hård- och mjukvara

  • Kunskap inom Microsoft OS, både Windows 7 och 10 

  • God kunskap om PC, både stationärt och bärbart

  • God teknisk kunskap

  • Kunskap inom ärendehanteringssystem

  • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift


Meriterande
Några års arbetslivserfarenhet av 3:e linje inom IT-infrastruktur

Vad vi erbjuder

Centric hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker inom telefoni och mötestjänster

Centric Professionals AB