itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-tekniker med applikationsansvar till Melbye

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

IT-tekniker med applikationsansvar till Melbye

Har du erfarenhet inom IT-infrastruktur och vill utvecklas vidare i karriären? Lockas du dessutom utav en varierad och fartfylld vardag? Då ska du ta chansen och söka tjänsten som IT-tekniker med applikationsansvar till Melbye - ett företag som är under en stark tillväxt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Melbye.

Om företaget

Melbye Skandinavia grundades 1907 och är ett tekniskt handels-och produktionshus som levererar varor och systemlösningar inom infrastruktur-vägar och anläggningar, fibernät, energi och installation. Det är ett familjeägt företag med rötter tillbaka till 1907. Företaget har ett långsiktigt perspektiv på ägande och utveckling vilket utgör grunden för förmågan att vara den ledande leverantören av kritisk infrastruktur i framtiden. Melbye arbetar ständigt med att utveckla de bästa lösningarna för marknaden och kunderna.

Melbye är representerat i Sverige, Norge och Danmark, och har även dotterbolag i Taiwan, Storbritannien, samt kontor i Indien. Företaget har över 100 anställda och en årlig omsättning på ca. 600 miljoner kronor.

Melbye växer och söker nu dig som vill bli en del av IT-avdelningen som består av fem personer. IT-avdelningen är en koncernfunktion som bidrar till företagets fortsatta tillväxt. Teamet präglas utav en god gemenskap i en miljö där det är högt i tak. Du får fördelarna så som inspirerande och hjälpsamma kollegor, korta beslutsvägar med möjlighet till att påverka. Tillsammans utvecklar ni företaget framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker har du en delad roll där du dels ansvarar för att supportera Melbyekoncernens alla IT-användare, dels arbetar du med projekt kopplat till IT. I rollen kommer du att arbeta med en blandning av support och infrastruktur där ärendena avser support för medarbetarnas PC, skrivare och nätverk. Därtill ansvarar du även för all lokal IT-infrastruktur som PC/Mac, nätverk, videokonferensutrustning, skrivare m.m. Du ansvarar även för all kontohantering vad gäller upplägg och borttagning av konton samt inköp för all infrastruktur.

I rollen har du även ett budget-och lösningsansvar för ett antal av Melbyes applikationer och driver projekt kopplat till dessa. Ett typiskt projekt är att du blir tekniskt ansvarig för intranätet som byggs på Sharepoint. Detta innebär att du driver arbetet mot interna kunder samt har ett budgetansvar. Utöver detta är du även budget-och lösningsansvarig för Melbyes mobiltelefonlösning och datorkommunikationslösning. Du bevakar teknikens framkant och proaktivt introducerar nya lösningar. Du arbetar även förebyggande genom att analysera problemen där du uppmuntras bidra med idéer för att utveckla arbetssättet och Melbyes tjänsteutbud.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom IT och/eller infrastruktur
• Några års arbetslivserfarenhet inom IT-support alternativt arbetat som konsult
• Det är starkt meriterande med erfarenhet av MS infrastrukturtjänster (Windows server till Azure) med fokus på Microsoft 365
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi söker dig som har en känsla för service och en vilja att alltid hitta bästa möjliga lösning. Som person är du prestigelös och värnar om organisationen och dina kollegors framgång likaväl som din egen. Då du kommer att ha breda kontaktytor i tjänsten, ser vi även att du är kommunikativ och får energi av att föra dialoger med andra. Till sist motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem och arbeta strukturerat.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-tekniker, tekniker, IT, applikationsansvarig, applikation, Windows, support, IT-support, Azure, Office 365, projekt, IT-avdelning, teknik, tech, rekrytering, heltid, Melbye, Jönköping

 

Dela detta jobb

logo
IT-tekniker med applikationsansvar till Melbye

Bravura