itjobb.se

Vi söker nu efter en tekniker till ett uppdrag i Norrköping. Du ska ha djupa kunskaper inom GPO.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Du kommer stötta verksamheten inom flera tekniska områden och ditt primära ansvar blir att sköta flera viktiga och kritiska bitar inom infrastruktur och att finnas behjälplig i tekniska frågor. 

Din profil och kvalifikationer

Du har en gedigen erfarenhet av Microsoft Windows av olika versioner, Active Directory, Powershell och hanteringen av image och drivrutiner i stora organisationer. Du trivs i en stor miljö och är driven och professionell i ditt agerande.

Du är ansvarstagande och sätter upp egna mål och har inga problem med att föregå med gott exempel och även kunna ta ansvar för mindre grupper vid behov.

Krav

  • Mycket god kunskap inom Microsoft operativsystem både windows 7 och windows 10.
  • Mycket god kunskap om PC och bärbart
  • God kunskap om GPO-hantering
  • God kunskap om Powershell
  • God kunskap om tillbehör och drivrutiner


Det är meriterande att ha god kunskap om tunna terminaler.

Personliga egenskaper

  • Är engagerad, strukturerad och resultatorienterad
  • Är hjälpsam, serviceinriktad och delar med sig av sin kunskap
  • Är social och duktig på att samarbeta
  • Är stresstålig och bra på att hålla många bollar i luften

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Har du några frågor kring tjänsten?

Kim Dalhammer

Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159 360 eller kim.dalhammer@centric.eu.

 

Logga

IT-tekniker med djupa kunskaper inom GPO

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb