itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-tekniker med inriktning mot Azure / Cloud

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

IT-tekniker med inriktning mot Azure / Cloud

Vi söker nu ett flertal IT-tekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Örebro. Företaget siktar på och planerar att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av deras nya gemensamma resa. 

Är din inriktning Azure eller Cloud så kan detta vara något för dig. Läs vidare nedan och sök rollen redan idag!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Örebro

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag men kan gå över till anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för kundernas IT-miljö. Du kommer arbeta med driften av kundernas system och blir en del av ett team med bred kompetens där du får arbeta med såväl större som mindre utvecklingsprojekt med fokus på innovation och säkerhet. 

Du kommer även att arbeta med att:

  • Ta emot ärenden från kunder och arbeta i ärendehanteringssystemet

  • Ta fram moln relaterade lösningförslag samt arbeta med säkerhet, drift och underhåll

  • Ansvara för problemhantering och systemförvaltning

Din profil och kvalifikationer

Du som söker tjänsten ska ha arbetat med ovanstående uppgifter och det är meriterande om du har kunskap inom ITIL och övervakning. För att vara rätt person för just denna teknikertjänst ser vi att du har några års erfarenhet från arbete inom molntjänster och vi ser det meriterande om du har relevant utbildning inom området. 

Du har kunskap inom:

  • Microsoft Azure (Virtual Machines, Network, Storage, Web Apps, Logic Apps, Azure AD eller SQL i Azure)

  • Microsoft 365 (Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive, Teams)


Engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vår kund idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Varje medarbetares insats märks hos vår kund! Kunden förväntar sig att var och en av medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat.

Vi söker nu dig med ständig framåtanda och som motiveras av tillväxt, ständig förändring och nya utmaningar!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker med inriktning mot Azure / Cloud

Centric Professionals AB