itjobb.se

Centric söker en supporttekniker som ska arbeta med teknisk support onsite i och omkring Malmö. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med teknisk support onsite i och omkring Malmö. I ditt uppdrag kommer du arbeta med felavhjälpning på såväl hårdvara som mjukvara. 

Din profil och kvalifikationen
Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet av servicedeskarbete. Du ska älska problemlösning och kundnära arbete. Arbetet ställer höga krav på social förmåga och vårdad klädsel.

Du behöver ha körkort med B-behörighet och tillgång till bil som du kan använda i ditt uppdrag.

Känner du att detta stämmer in på dig och du vill har ett roligt och omväxlande arbete under eget ansvar så ska du absolut söka detta jobb!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. I takt med att du tar certifikaten så höjs din lön. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
 
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar. 
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Erica Patel på telefon 0734-159365 eller erica.patel@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
 
Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, support, supporttekniker, onsite, onsitetekniker, service desk, servicedesk, consultant, technician, Malmö.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT-tekniker onsite support

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-07

Ansök nu

Dela detta jobb