itjobb.se

IT-tekniker på deltid till Securitas

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-05

Ansök nu

IT-tekniker på deltid till Securitas

Varje dag, över hela världen, får Securitas vardagshjältar andra människor att känna sig trygga – och nu kan du ta chansen att bli en av dem! Vi söker en IT-tekniker till Securitas två kontor i Stockholm. Detta är en bra start för dig som studerar inom IT och vill få mer praktiska kunskaper vid sidan av dina studier. Du får arbeta i en bred och varierad roll där du kan lära dig mycket!

Om tjänsten

I rollen som IT-tekniker får du lära dig flera områden inom IT och det blir därmed en väldigt meriterande erfarenhet att ha med sig ut i arbetslivet. Rollen omfattar cirka 16 timmar i månaden och arbetstiderna är flexibla.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Detta är en bred roll där du kommer få utföra många olika arbetsuppgifter och hugga i där det behövs. Du kommer till exempel få hjälpa till med verksamhetens datorer, servrar och nätverksutrustning. Det kan gälla allt från att installera och flytta utrustning till att dra kablar och annat praktiskt runtomkring IT.

Vi söker dig som

  • Studerar en YH- eller universitetsutbildning inom IT, förslagsvis till IT-tekniker eller liknande. Du behöver ha minst ett år kvar av dina studier.

  • Förståelse för hur nätverk fungerar

  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  • Är laglydig, ostraffad och har en ordnad privatekonomi. Detta på grunda av att all personal måste godkännas av Länsstyrelsen

Som person är du flexibel, noggrann och självgående.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: ca 16 timmar i månaden
  • Placering: Kungsholmen och ibland även i Årsta.
  • Tjänsten förutsätter ett godkännande av dig som person från Länsstyrelsen enligt lagen om Bevakningsföretag. Securitas ombesörjer denna sökning.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Securitas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Securitas har tre ledstjärnor ”Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet” som har skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar de hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras - något som ställer allt större krav på deras förebyggande säkerhetsarbete. Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador.

Dela detta jobb

IT-tekniker på deltid till Securitas

Academic Work