itjobb.se

Logga

IT-tekniker till 3rd line support

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

IT-tekniker till 3rd line support

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Malmö söker vi en erfaren och nyfiken 3rd line-tekniker som drivs av att hitta lösningar på såväl gamla som nya problem. Du kommer få arbeta med teknisk felsökning i och runt applikationer - tillsammans med ett fantastiskt team. Rollen omfattar arbetsuppgifter som t.ex att implementera, uppgradera, felsöka och dokumentera tekniska plattformslösningar. Det ingår att konsultera, stödja och guida kunden i tekniska frågor.

Uppdraget startar omgående och kommer pågå i 1 år med chans till förlängning. 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som 3rd line-tekniker ingår uppgifter som: 

  • Hantera 3rd line-incidenter och problem (incident & problem management) relaterade till gruppens ansvarsområde

  • Genomföra förändringar (change management) enligt kunds önskemål

  • Deltaga i major incidents-möten

  • Projektarbete vid större förändringar i IT-miljön

  • Identifiera potentiella förbättringsarbeten och proaktivt skapa lösningsförslag

Din profil och kvalifikationer
Vi söker någon som har arbetat i flera år arbetat med stora komplexa IT-miljöer inom AD och PKI. Det är meriterande om man har arbetat i en outsourcad IT-miljö tidigare och är van vid att arbeta med ITIL som ramverk.

Du ska ha erfarenhet av Powershell-scriptning, uppgraderingar av applikationer, proaktivt arbete för att vidareutveckla kunders verksamhet genom att identifiera lösningsförslag.

Du behöver också kunna Active Directory på djupet inklusive kunskap och förståelse för hela arkitekturen och kunna administrera denna som ”system admin”, sätta upp nya AD-domäner samt konfiguration av domänkontrollanter (sätta upp, avveckla och felsöka).

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet interna events där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker till 3rd line support

Centric Professionals AB