itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-tekniker till ett av Nordens största IT-bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-04

Ansök nu

IT-tekniker till ett av Nordens största IT-bolag

Dina arbetsuppgifter

I din roll som supporttekniker kommer du att arbeta i ett team. Du kommer att ta emot ärenden från ett ärendehanteringssystem och ansvara över bland annat felsökning och installation av både hård- och mjukvara. Du kommer att få lösa nätverksproblem och ge support via telefon samt mejl.

I den här rollen kommer du att erbjudas stora möjligheter att utvecklas och växa inom IT. 

Din profil och kvalifikationer

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom IT-branschen. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra serviceupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Krav

  • Active Directory

  • Erfarenhet av Windowsmiljö

  • Erfarenhet av felsökning och support

  • Svenska och engelska - flytande i tal och skrift

  • Hög kommunikativ förmåga


Meriterande

  • Relevanta certificeringar

  • Azure Active Directory

  • Körkort

  • Microsoft 365

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker till ett av Nordens största IT-bolag

Centric Professionals AB