itjobb.se

Vill du arbeta på ett av nordens främsta IT-tjänsteföretag? Vill du vara en del av ett team som genomsyras av kärnvärden som Anticipate needs, Empower & inspire, Perform together och Go beyond expectations? EVRYs verksamhet i Falkenberg är i en expansiv fas och söker nu en IT-tekniker. Vi söker dig vars hjärta slår extra hårt för kundbemötande och har en teknisk ådra. Är detta du? Sök idag då tjänsten tillsätts löpande!

OM TJÄNSTEN

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Vill du veta mer om hur EVRY utvecklar Sveriges vassaste IT-konsulter, tveka inte på att kika på deras hemsida, EVRY, eller i videon nedan:

Academic Work söker nu för EVRYs räkning IT-tekniker till kontoret i Falkenberg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

EVRYs intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Om du vill bli en del av och göra karriär på en av Nordens största IT-tjänsteföretag är detta alltså chansen för dig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

ARBETSUPPGIFTER

Hos EVRY kan du känna dig trygg att din utvecklingskurva sätts i fokus, med målsättning att ständigt leverera kundsupport av högsta kvalité läggs stor vikt i att varje persons spetskompetens tas till vara. Som IT-tekniker hos EVRY har du en omväxlande roll där du tar emot ärenden av en bred karaktär inom IT och support. Du kommer bl.a. att hantera incidenthantering, change och problems inom hela verksamheten. Du kommer få en vardag med varierande arbetsuppgifter som varvas av installationer av ny IT-utrustning gällande både klient, server och kommunikation/nätverk. Vidare kommer du utgå från kontoret i Falkenberg men även arbeta ute på plats hos kunder som sitter i närområdet, det kommer även förekomma att du sitter i deras Service Desk 1-2 dagar i veckan.

EVRY värdesätter engagemang och kundfokus, två värdeord som vi ser betyder mycket även för dig. För att uppnå detta ser vi att du har en bred teknisk kompetens och att kundfokus är något naturligt för dig. Genom att fokusera på dessa områden kommer du vara med att skapa arbetsglädje, skapa kundnytta och lyfta företaget till nya höjder.

VI SÖKER DIG SOM

Motiveras av en varierande vardag där du blir länken mellan IT och människa. Det viktigaste är att du flexibel och kan balansera dina tekniska kunskaper med din sociala förmåga. Vidare är det ett krav för tjänsten att du har kunskaper i:

 • Windows plattform (Klient/Server)

 • Office 365 (administration och underhåll)

 • Microsoft AD

 • Lagring och backup, t.ex Veeam

 • Nätverksteknik så som TCP/IP, Routing, Switching, DNS, Proxy, DHCP

 • Brandväggskunskaper (t.ex. Watchguard)

 • Trådlös kommunikation

 • Hårdvara och kringutrustning (installation, felsökning och underhåll)

Då arbetet innebär jobb både hos kunder och inom verksamheten är ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Utöver är det viktigt att du har B-körkort och tillgång till egen bil. För att blomstra i rollen som IT-tekniker ser vi att du har några års erfarenhet av supporttekniska roller och har arbetat med ärendehantering och felsökning i både mindre och större IT-miljöer.

Meriterande för tjänsten är om du:

 • har en högskoleutbildning och certifieringar kopplade till ovanstående kompetensområden

Ett stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt genomsyrar EVRYs kultur. Att du delar passionen att arbeta som ett gemensamt lag mot uppsatta mål är därmed av stor vikt. Du räds inte att ta ansvar och fördela arbetsuppgifter för att ständigt leverera Sveriges bästa supportservice. Vidare är du initiativtagande och framåtsträvande och trivs i en självgående roll. Vi ser även att du har en naturlig fallenhet för det kommunikativa både mot kund och kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Falkenberg

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

EVRY är ett ledande IT-företag, med en lokal närvaro på 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar dem affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. Genom en hög verksamhetskompetens, förståelse för olika branschers utmaningar och en global leveransmodell hjälper dem kunder att maximera potentialen av sin IT och nå sina affärsmål.

IT-tekniker till EVRY!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-06

Ansök nu

Dela detta jobb