itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-tekniker till företag i Malmö!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

IT-tekniker till företag i Malmö!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en utvecklande miljö? Läs då vidare om rollen som IT-tekniker/nätverkstekniker till vår kund i Malmö!

I rollen som IT-tekniker arbetar du med installation och support av företagsdatorer, nätverk, internet, vpn- och kommunikationslösningar till vår kunds kunder. Vår kund opererar främst mot mindre och medelstora företag.

Du kommer att hantera olika ärenden och projekt som är kopplade till följande program och lösningar, så som Office 365, WiFi, nätverk, drift, molntjänster, VEEAM backup, Clavister, Cisco eller motsvarande brandväggar, server och säkra mobila arbetsplatser. Arbete gentemot helpdesk och outsourcing är en stor del av din vardag. För att trivas i rollen krävs det att du uppskattar ett varierat arbete, ett projekt kan ta alltifrån några timmar till flera dagar hos samma kund. Stor del av arbetet förläggs på plats ute hos kund, därav är det viktigt att du är öppen och serviceminded för att hjälpa, stötta och vägleda kunderna utifrån uppdraget.

Personprofil
Vi värderar dina personliga egenskaper högt för att trivas och utvecklas i denna tjänst.
Ditt arbetssätt är noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk.
Du kommer att tillhöra ett härligt team på cirka tio IT-Tekniker. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du har:

• Minst 3–5 års erfarenhet av att arbeta som IT-konsult alternativt arbete med liknande arbetsuppgifter (Office 365, molntjänster, WiFi, nätverk, någon form av brandvägg, servrar, outsourcing)
• Relevant avslutad utbildning, exempelvis mot IT.
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tills vidare
Arbetstider: 08.00-17.00
Plats: Malmö

Företagspresentation
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jesper Wahlgren, jesper.wahlgren@performiq.se

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Dela detta jobb

logo
IT-tekniker till företag i Malmö!

PerformIQ