itjobb.se

Är du driven och gillar att utmana dig själv? Vill du ha en arbetsroll där du har stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig! Centric söker nu en IT-tekniker till en av våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på detta bolag kommer du ingå i drift/supportteamet. Arbetet är varierande, till en början kommer uppdraget vara 1st/2nd line support, men svårare ärenden kan också förekomma då teamet hjälps åt med det mesta och det finns därmed även möjlighet att utveckla sin kompetens.

I arbetsuppgifterna ingår:
- Uppstart, driftsättning och systemkonfiguration
- Felsökning hårdvara, mjukvara, nätverk, servers
- 1st line support
- Övervakning och förebyggande underhåll
- Utrullning och systemtest
- Feedback till programmerarna för att optimera/förbättra/uppdatera deras applikationer
- Analys, uppföljning kundärenden, diagnos, felsökning av administrativa system

Din profil och kvalifikationen
För att bidra till ett utvecklande och entusiastiskt arbetsklimat kommer stor vikt läggas vid din personlighet. Du är även självständig, gillar att hjälpa andra och har 1-2 års erfarenhet av support. Du har ett brinnande intresse för IT och Teknik och tycker det är roligt att jobba med många olika tekniker. Personen som eftersöks har 1-2 års erfarenhet av support och har en god social kompetens, är självgående, strukturerad och stresstålig. Du har förstått vikten av att engagera sig i kunden och är 100% dedikerad kunden när det väl gäller.

Dessutom är det bra om du har med dig följande:
- Active Directory
- Windows 10
- Nätverk (lite koll på switchar och routerar)
- Telefonvana

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Om kunden
I dagsläget har företaget 19 anställda på Göteborgskontoret. Det finns ett driftteam och ett utvecklingsteam som arbetar tätt ihop för att leverera lösningar till kund. De värdesätter praktisk kunskap och erfarenhet mer än din formella utbildning. Företaget erbjuder en spännande och kreativ miljö, flexibilitet och engagerade människor. De är en relativt liten organisation som värdesätter relationer för att främja en god arbetsmiljö.

Är du rätt person för uppdraget? Ansökningar hanteras löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Agnes Janson på tfn: 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

IT-tekniker till IT-bolag

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Dela detta jobb