itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-tekniker till kund inom IT/digitalisering i Växjö

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-16

Ansök nu

IT-tekniker till kund inom IT/digitalisering i Växjö

Vår kund, som är en stor digitaliseringspartner, söker nu en IT-tekniker som ska arbeta i Växjö. Är du en nyfiken och orädd person som gillar att vara social och samtidigt lösa IT-problem så sök tjänsten redan idag.

Om tjänsten

På detta uppdrag kommer du att arbeta med daglig IT-support hos vår kunds slutkund. Deras fabrik ligger i Växjö och det är där uppdraget sker. Du kommer till ett välstrukturerat och trevligt företag med bra och uppstyrda rutiner. Du kommer inledningsvis att få en introduktion och vidare också stöttning från kollegor.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med daglig IT-support till företagets slutanvändare. Till exempel kommer du arbeta med att:

 • Administrera användarkonton
 • Sätta upp nya datorer och andra maskiner
 • Reparera/rädda och ersätta trasiga PC
 • Felsökning

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet från IT-support

 • Har kunskaper inom följande: Windows/PC-support Kringutrustning såsom skrivare, scanner el liknande Active Directory Iphone/iOS Office365

 • Har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska då kommunikation och dokumentation sker på svenska

Vi tror att du som söker detta uppdrag besitter en hög social kompetens och är duktig på att samarbeta med andra. Du behöver i rollen som IT-tekniker i fabriken synas för användarna du ska supportera och visa att du är öppen och finns där för dem. Det ena problemet är inte det andra likt och du bör vara orädd, ta för dig och för att kasta dig in i de olika dagliga problemen. Att vara självgående och ta ansvar är viktigt i rollen eftersom du arbetar självständigt med de olika supportärendena varje dag.

Övrig information

 • Start: januari

 • Omfattning: heltid

 • Placering: Växjö

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

IT-tekniker till kund inom IT/digitalisering i Växjö

Academic Work