itjobb.se

Logga

IT-tekniker till onsite-uppdrag

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-02

Ansök nu

IT-tekniker till onsite-uppdrag

Är du en supporttekniker med några års erfarenhet och bred kunskap inom IT? Vill du gärna arbeta onsite på ett centralt beläget kontor i Malmö i ett härligt team? Då är det dig vi söker till ett uppdrag på 3 månader - med stor chans till förlägning. 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Description

Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker som på plats ger tekniskt stöd och rådgivning till användarna. Du kommer att ge support på plats, via telefon och mail via ett ärendehanteringssystem. Du kommer att arbeta i Windows operativsystem med standardapplikationer och programvaror. Du kommer arbeta aktivt med felsökning och underhåll av IT-miljön samt lägga upp användare, behörigheter, behörighetsgrupper och andra kontoförändringar i Active Directory. Det är av stor vikt att du utför ditt arbete genom att upprätthålla en hög servicegrad.   

Your profile

För att vara aktuell för rollen ser vi gärna att du har 3-5 års erfarenhet av IT-support med kompetens inom:  

  • Dokumentering och hantering av ärenden i ärendehanteringssystem 

  • Underhåll och felsökning av Windows infrastruktur

  • Felsökning av hårdvara och olika verksamhetsspecifika applikationer

  • Support av skrivare (follow-me)

  • Installation av OS och applikationer med hjälp av SCCM

  • Support av O365

  • support av Iphone

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med sharepoint och har kunskap inom nätverk samt powershell. 

Details

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
 
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
IT-tekniker till onsite-uppdrag

Centric Professionals AB