itjobb.se

Beskrivning av uppdraget
Du kommer arbeta med mjukvarupaketering och distribution i verktyget DSM/WSUS och med installation av datorer och dess applikationer, felsökning och problemlösning. Du kommer arbeta självständigt med att felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa. Placering är på Servicedesk hos kundens lokaler på Kungsholmen men kommer inom en snar framtid att flytta till nya lokaler i Solna.

Kunden använder sig av AD, WSUS, IVANTI DSM samt Nilex, Snow och DameWare. Har du erfarenhet av några av dessa verktyg är det en fördel.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom dataområdet (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig datautbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.Du har minst 3 års erfarenhet av arbete med att administrera i Windows 10, Microsoft Active Directory och group policys samt mjukvarupaketering och distribution.

Vad kan Experis IT erbjuda dig?
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Tillsammans med din personliga Konsultchef tar vi fram en karriärplan baserat på dina mål och våra möjligheter! Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriär-mål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med kollektivavtal, semesterersättning, pensionsavsättning och försäkring

Ansökan
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult, är du välkommen att maila: emma.ryve@se.experis.com

Kontaktinformation

Om jobbet

Emma Ryve
Telefon +46761478650
emma.ryve@se.experis.com

Webbsupport

Har du frågor av teknisk karaktär som rör ditt konto på Experis, välkommen att kontakta vår tekniska support:

0771-55 99 20 

Vi har öppet vardagar 08-17 

IT tekniker till Service Desk

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb