itjobb.se

IT-tekniker till spännande företag inom Facility Management!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-25

Ansök nu

IT-tekniker till spännande företag inom Facility Management!

Vi söker nu vår nästa IT-tekniker till vår kund som är ett ledande företag inom Facility Management i Norden. Har du en teknisk bakgrund och ett stort intresse för klientsupport och att arbeta i nya system? Motiveras du även av resultat, trivs med stora kontaktytor och pirrar lite extra över att driva varierade ärenden där ingen dag är den andra lik? Bra! Då är det dig vi söker - skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Vi söker nu för vår kunds räkning en IT-tekniker för att stärka upp deras IT operations team när en kollega gått vidare inom företaget. Start för denna tjänst är under hösten beroende på din flexibilitet och introduktionen kommer att anpassas efter din bakgrund.

Vår kund är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management som samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet gentemot deras kunder inom de flesta branscher. I rollen som IT-tekniker kommer du att bli en del av ett nära samansvetsat team som kännetecknas av hjälpsamhet och stöd. Du kommer att till viss del arbeta självständigt med dina egna komplexa ärenden, samtidigt som du kan ta stor hjälp från teamets kompetens och lösa problem tillsammans.

Detta är initialt en konsultjänst, där du på sikt kommer att erbjudas överrekrytering direkt till kunden förutsatt att det känns bra för båda parter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Inom enheten arbetar teamet med några av företagets största och viktigaste kunder vilket gör att du är en viktig kugge inom leveransteamet. Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du hantera, administrera och kontinuerligt förbättra komplexa säkerhetssystem inom fysisk säkerhet som används av storbolag i global skala. Du kommer att få jobba med många olika tekniker inom många olika system, där du kommer har stora möjligheter att påverka din roll, samt ta egna initiativ.

Beroende på din profil kommer du ha möjlighet att jobba i olika utsträckning inom flertalet av nedanstående arbetsområden:

 • Drift och Administration av klienter och servrar (MS Windows)
 • Drift- och administration av system/applikationer för fysisk säkerhet (passer-, larm/inbrott-,CCTV-system samt överordnade säkerhetssystem

Vi söker dig som

 • Har en relevant högskoleutbildning inom IT
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som IT-support eller supporttekniker
 • Goda kunskaper i Microsoft-miljö
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med någon eller några virtualiseringsplattformar som VMware eller Hyper-V, samt nätverk eller databaser.

Som person är du:

 • Initiativtagande och självgående
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
 • Strukturerad och noggrann

Övrig information

 • Start: Omgående, hösten 2021

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

IT-tekniker till spännande företag inom Facility Management!

Academic Work