itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

It-tekniker till Swedish Lorry Parts

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

It-tekniker till Swedish Lorry Parts

It-tekniker till Swedish Lorry Parts

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos och Scanias tyngre fordon. Vi växer och söker dig som vill ansvara för drift och utveckling av företagets IT.

I rollen som it-tekniker är dina främsta ansvarsområden att hantera vår interna IT-support med ansvar för drift och utveckling av vår IT-miljö. Du hanterar hela den tekniska miljön, även avtal mot telefonbolag, backuper och supportavtal av kontorsmaskiner.

Under hösten kommer vi att byta affärssystem där du kommer vara länken mellan oss, vår externa it support samt vår nya leverantör av affärssystem.

Swedish Lorry Parts är en organisation där det är högt i tak och nära till beslut, det är ett växande bolag där du får chans att ta mycket ansvar.

Personprofil
Vi söker dig som har ett intresse för IT och förstår vikten av att ha en fungerande IT miljö. Vi tror att du arbetat med de IT relaterade arbetsuppgifter som nämns ovan i en roll som It-tekniker eller liknande.

Vi arbetar med ett IT företag som fungerar som vår supportfunktion och med dem kommer du att samarbeta tätt. Därav är det viktigt att du har god förståelse för hårdvara, mjukvara och nätverk så att ni kan hålla god dialog.

Det är meriterande om du tidigare varit ansvarig för att byta ett affärssystem.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Fågelviksvägen 9, Botvid Business Center i Slagsta/Norsborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på utbytesreservdelar till Volvos tunga fordon och Penta samt Scanias lastbilar och bussar. Framtagning och marknadsföring av reservdelar är företagets huvudfokus. Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon, vilka har visat sig vara desamma över hela världen. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända i världen inom den tunga fordonsindustrin. Vårt kvalificerade team ordnar årligen över 100 000 leveranser till runt 91 länder över hela världen. Tack vare ett välförsett lager och toppmodern logistik levererar vi normalt alla orders samma dag som beställning. Det redan omfattande produktsortimentet ökar med ungefär 1000 artiklar per år och är nu uppe i närmare 14 000 produkter. Företaget omsätter idag ca 250 miljoner SEK och har ca 50 anställda.

Sökord: IT, It-tekniker, Supporttekniker, teknisk support, Helpdesk, IT ansvarig, Botkyrka, Stockholm

 

Dela detta jobb

logo
It-tekniker till Swedish Lorry Parts

PerformIQ